Hullyaaa Kızlar erken gebelik testi yaptım Birgün önce 3 dkda cizgi çıktı kirmizi ama hafif silik ama baya belli yani ertesi sabah ilk idrarla yaptım negatif aynı markaydi farklı yaptım oda negatif neden böyle olmuş olabilir bilgisi olan var mı?
Aysinnn Hullyaaa silik çıkan test yalancı pozitif vermis olabilir bence en garanti kan testi kan testi verip netleştirebilirsiniz
Babymom07 Hullyaaa canım bende silik çıktığı zamanlarda hamile değildim bende çok yaptım adetimde düzenli olmasına rağmen 9 gün gecikti 10. Günde adet oldum o yüzden en iyi sonucu kan testi veriyor bence kan ver
Hullyaaa Ruyam_ yaptım kaset negatif çıktı yarım saat sonra çift oldu kan diğer adet tarihim geçsin öyle vereceğim adet arkası kasik ağrım falan başladı diye yapmıştım bekleyeceğim galiba biraz daha
Hullyaaa Görsel nasıl ekleniyor atacağım çok silik değil gayet iyi o yüzden anlatır mısınız yeniyim burda görsel ekle yazıyor değişik şeyler çıkıyor bilemedim Aysinnn ](https://)
Aysinnn Hullyaaa Google a mutlu resim yazın fotoyu oraya yükleyip kopyalayin daha sonra buraya yapıştırın bağlantıyı