Kocamanailem_ Kızlar 62 ile hamile kaldım 19+4 haftalık hamileyim. 67 kilo olmuşum 🥲 Biraz fazla sankiiii. İlk hamileliğimde toplamda 10 kilo almıştım bunda biraz hızlı gidiyorum sanki 🤭 Siz kaç haftalık hamilesiniz ve kaç kilo aldınız ? ☺️
myangelson Kocamanailem_ 20+5 sağlık ocağındaki tartıya göre 5 bizimkine göre 6 😂 çok fazla kilo alıyorum böyle nasıl devam edecek bilmem. Umarım nöroloji doktorumdan azar isitmem 🥴😁
umutluanneadayi Kocamanailem_ 12+0 54 ile hamile kaldım 54üm ama yüzüm çöktü karnım çıktı anlamadım 🥲
Kocamanailem_ myangelson Bende fazla aldım gibi hissediyorum 19 haftalığım daha 67 olmuşum. 🥲 nefes nefese kalıyorum 🤣
myangelson Kocamanailem_ bende nefes nefese kalma olayı yok ama önceden beri fıtık var bel ağrıları zorluyor biraz karnım baya büyüdü 🥲
DryStr @Kocamanailem_ 25+4 haftalık olduk 52 ile hamile kaldım en son tartıldığımda 10 kg almıştım şimdi bi kaç kg daha almışımdır🤭
Annesininbitanesi 12+2 haftalık hamileyim 56 ile hamile kaldım 59 olmuşum ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım bunda da o yolda ilerliyorum sanki 🤭
elifdemir09 33+3 8 kg aldım hamile kaldığım kilodan ama başta kiloda verdim onu da katarsam 10 kg falan almışım şuana kadar
Kocamanailem_ elifdemir09 Gayet iyi. Ben şimdiden 5 kilo almışım eyvah eyvah çok kilo almaya başladım 🤭
Kocamanailem_ Dtkmk benimde ilk hamileliğimde öyleydi. 10 kilo almıştım hastaneden eve geldiğim gün tartılmıştım tüm kilolarım gitmişti eski halime dönmüştüm ☺️
myangelson Kocamanailem_ amiin🤲🏻 evet ya bebek ağırlaşıyor falan derken bir de önceki hamileliğimde erken doğum var spor yuruyus vs de yapamıyorum doktorlar önermiyor küçük yürüyüş olabilir anca deniyor evde temizlik bile yapmak yasak 🥲 hareketsiz olduğum için böyle oluyor bir de 🥲
Annesininbitanesi Kocamanailem_ hamilelik doşında vücudun kilo almaya yatkınsa dikkat et ben hızlı veriyorum kilo o yüzden çok kafaya takmıyorum
Rumeysaeliz Kocamanailem_ 16+6 haftalık hamileyim 71 ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım bebiş sağlıklı olsun da ikinci gebeliğim 🧿💞