Gmztrn Turtamom benimde öyle 31 haftalık bazen hareket eder bazen etmez etse bile nadir anlıyorum dışarıdan belirgin bir tekme vs attığını hiç görmedim bu zamana kadar .
Zuluss Turtamom Turtamom o hafta bende acile gitdim birde karnım birden aşağıya düşmüştü gibi baktılar birde be göreyim başı aşağıya doğru gitmiş parmağını emiyordu😄pozisyon değiştirmiş ondan hareketi az korkma
Aynurbult Turtamom Türk kahvesi, sade soda veya tatlı bir şeyler ye karnını hafif dürt ben öyle yapıyorum çok geçmeden kımıldıyor rahat bir oh çekiyorum korkma allahın izniyle bir şey olmaz 🙏🏼🫶🏼
Mhtpdrmz06 Turtamom uzanıp bi yan tarafınıza yatın ya da hareketleneceği bişeyler yiyip yan yatın. Bu haftalarda dikkat etmek lazım çünkü en hareketli oldugu haftalar yarında hareketlerini hissetmesseniz bi hörünmekte fayda var
Turtamom Mhtpdrmz06 hep o şekilddyim şuanda hareketlendi sabahtan beri uyuyormu napıyor acaba eşşek korkutuyor ya
Turtamom Zuluss benimde öyle kanla çoktan girmiş erken doğum da olabilir dedi doktor enfeksiyon da varmış antibiyotik kulandım bitti yarın idrar vs vericem tekrar bakmak için baş aşaığı olduğundan Mıdır böyle acaba
Mhtpdrmz06 Turtamom iyi bari 😍 olabilir tabi demekki gün içinde oda sizde hareketliydiniz hissetmediniz sonrada uyudu 🥰