Yagmurakks Kızlar belim ayriliyor sanki 2 kişi belim ayırıyor birisi sağdan çekiyor birisi soldan çekiyor kasıklarıma dogru uzandı adet sancısının bir üstü sancilaniyorum çok kötüü ya
ozgeya Yagmurakks sancılarını takip et,gitgide sıklaşıyor mu şiddetleniyor mu? Bir de duşa gir,duş eğer doğum sancısıysa hızlandırıyor.
Kubracls Yagmurakks duşa gir biraz rahatlarsın sancı aralıklarını takip et çömelme hareketi de rahatlatır seni bende 37+4 üm Allah yardımcın olsun doğuruyorsan da bir avazda al bebişimi inşallah kucağına ☺️🙏
Vethekelif Yagmurakks canım takip et süre tut düzenli aralıklarla geliyor ve sıklaşıyorsa Aralık’ları Doğum sancındır sakin ol 5 dk Aralık’lara düşünce hastaneye git
Vethekelif Yagmurakks muhtemelen Doğum sancısı canım öyle gözüküyor ama su ya da nişan gelecek illa diye bir şey yok istersen yavas yavas hazırlan ve doktora git
Kubracls Yagmurakks bence değil haftan gayet iyi keşke benim oğlumda gelse bu haftada gelişimlerini tamamladılar sadece kilo alıyorlar artık kilo almadan çok doğsun istiyorum bende zorlamamak için doğumda
Yagmurakks Mrveglmez sırtım nefes aldıkça batiyor belim in yanlari ayriliyor ve aşağı kasiklarda doğru sancı giriyor
SimaTuranAslankaya Yagmurakks 36+2 de yazdığının aynılarını yaşadım en son sırt ağrısı oldu o gün sancıdan cok çektim ertesi güni tek bi ağrım bile yoktu umarım doğum sancısıdır tek avazda kurtulursun