Gamzecebecii Başlıktan anlaşıldığı gibi sağ bacağıma inanılmaz derece de kramp ve sızı giriyor benim gibi olanlar var mı 🥲
Makbule_ Gamzecebecii o sızı beni öldürdü özellikle akşamları sabah 6 ya kadar nasıl ağrıyor sağ tarafımda uyuyamıyorum asla magnezyum da kullanma ma rağmen geçmiyor
Htcsnmtn Gamzecebecii benim de ilk sağ kalça ile başladı bı iki hafta öyle sonra her iki kalça şimdi de sol kalça ve sol bacak inanılmaz ağrıyor otururken kemiklerim batıyor sanki yatarken sağa sola dönemiyorum canım çıkıyor topallıyorum resmen bende doktora söyledim magnezyum eksikliğinden dedi bide zayıfım ondan galiba sadece göbek kalça kısmı kilo alınca tasiyamiyor galiba bacak
Gamzecebecii Esra_nurr doktora gittiniz mi sebebi ne ben vitamin kullanıyorum şuan ama sadece magnezyum vs kullanmıyorum kaç haftalıksınız
Nznks Gamzecebecii 25 haftalıgım söyledim birşey demedi magnezyum verdi ama benim etim değil kemiğim ağrıyor kırık gibi
Gamzecebecii Makbule_ ben de şuan öyleyim iki gündür sabaha kadar uyuyamıyorum sağ tarafım ağrısı yüzünden sola uzanıyorum o kısım da uyuşuyor nasıl geçecek bu ya 🥹
RHandan Htcsnmtn bende de benze ağrı var sadece sağ kalçada basamıyorum topallıyorum adım atınca bazen kitleniyor bana doktorum ödem olduğunu söyledi doğumdan sonra geçeceğini söyledi inşallah geçer halbuki çok kilo almadım
1Demett bende de oluyor 30 haftaligim birkac hafta onceden basladi ama surda bir iki gundur geceleri sag kalcadan bi agri hissediyorum uyku kalitemi düşürüyor yaa bazende gun icinde yururken agri oluyor