asilsmom Esmara kontrolume daha var ama m ediyorum ne kdr olucagini:) sizin kaç kilo olmus bebisiniz?
bulutunannesi33 Bır saat once bende aynı postu acdm allahn bır kulu yrm yapmamıs daha 🤷♀️ 31+4 1900cnm bgn gttm
Esmara bulutunannesi33 canım anlamıyorum ben de ne zaman açsam bir iki yorum oluyor sonra bitiyor başka postlara bakıyorum dolduruyor millet kaynana elti görümce mi çekiştirelim buranın amacındayım şaşıp
bulutunannesi33 Esmara vala bılmıyrm cnm asıl merak edılenlerı sorunca ınan kımse yrm yapmıo bak daha kımse benm yaptgm paylasıma yrm yapmamıs ck garıp
Esmara asilsmom canım bu uygulamada 33 hafta gözüküyor doktora gittim 32 hafta dedi 2 kg internette baktım bu haftada bu oran normal diyor ama bana az geliyor kilo alırım diye de iyice azalttım yemek yemeyi kafam karışık
Esmara Ozdilserpl maşallah annesi iyimiymiş peki sanki daha fazla kilosu olan bebekler var bana göre hep sağlık önemliydi kiloya çokta takmıyordum ama bugünlerde değişik bir ruh halim var
Esmara bulutunannesi33 canım yorum olmayınca sanki hiç gözükmüyor baktım soruna göremedim bile bazen kendi açtığım postu bile göremiyorum şaka gibi durumumuz 😀