Eylul41 ben de özele gitmedim çünkü özel hastaneler daha uzakta kalıyor bize öteki hastanelere göre. Özelde serklaj yaptırıp devlet ile devam edilse yine attiracaktik ama öyle dediğiniz gibi her doktor takip yapmiyor. Eşimin işi gereği il dışına çıkamıyoruz hatta merkeze bile giderken izin alıyoruz 🤦🏻♀️ şuan ilçe devlet ve şehir hastanesi ile ilerleyeceğiz. Üniversite hastanesini bıraktım. Önlem amaçlı ilaç bile başlamamışlardı bana. Çünkü şehir Hastanesi’nde gittiğim perinatolog istersen bizim kadın doğum doktorlarına geç onlarla sürekli iletişim halindeyiz kısalma gibi bir durum olursa hemen müdahale ederim ben dedi. 15 günde bir vajinal ölçüm yapılıyor benim de. 22+0 olduk bugün insan cidden yüreği ağzında devam ediyor. Progestan ve magnezyum iyi geliyor onları kullanıyorum çok şükür bir sorun olmadı şu zamana kadar umarım hiç olmaz ve güzellikle devam ederiz. Zamanında doğum yaparız bebeklerimizi sağlıkla kucaklarimiza alırız 🤲🏻 yarın kontrolüm var benim de inşallah guzel bir vajinal ölçüm duyarım 🥲🤲🏻