plajterligi dygsss bende hamileliklerimi negatifleri vs hep bu markayla öğrendim o yüzden bunun dışında almazdım artık kan sonucundan başkasına güvenemem😄
sadece1selda @plajterligi aaaa testlere de güvenilmiyor artık ya üzdüüüğ 🥹🥹 hayırlısıyla doğru zamanda nasip olsun inşallah 🫶🏻
FgD plajterligi benimde böyle çıkmıştı değerim çok düşük çıktı sonrasında kanamam oldu. Kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi doktor siz değerlerinize baktırdınız mı? Belki öyle bir şey olmuş olabilir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
plajterligi Karanfil_ yok adet oldum maalesef, bugün kendi doktoruma muayeneye gittim daha önce istemiyorduk bu heyecandan sonra planlama yapmaya karar verdik
_Feslegennn__34 plajterligi benimde bugün silik aynı böyle çıktı aynı marka test inşallah ikimizde de vardir benimde bugün adet günümdü
plajterligi _Feslegennn__34 ben adet oldum mallesef 🥲 inşallah sizin doğru çıkar 🙏🏻 biz zaten 2.çocuk için planlamamıştık olsaydı süpriz olacaktı ama bu heyecanı yaşayınca artık planlamaya karar verdik
_Feslegennn__34 plajterligi nasıl ya ama görünüyor böyle diyince kendi testimede şüphe oldum inşallah benim öyle olmaz ya🥺
plajterligi _Feslegennn__34 yok maalesef bu testte ilk defa yanıldım bende 🥲 sizinki benimkinden daha net inşallah doğru sonuçtur ❤️
plajterligi _Feslegennn__34 sizinkinde hata olacağını sanmıyorum %1 ilk yanılma payı bana denk geldi sanırım 😄
_Feslegennn__34 plajterligi yaaa ben normalde iki yıldır kullanıyordum hiç böyle olmadi sizinki neden öyle oldu ki anlamadım
plajterligi _Feslegennn__34 aynen bende iki buçuk senedir kullanıyorum hamileliklerimde doğruydu şüphe ettiğim zamanlarda negatif sonuçlarda hep doğruydu ilk defa yanılttı bundan sonra test yapmak yerine kan vermeyi tercih edicem 🫠