Tazeanne123456 Merhaba, eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Ocak ortası sonu gibi doğum planlanıyor. Sizce emzirme atleti mi daha rahat olur yoksa sütyeni mi? Normalde sütyen giymekten de nefret ederim atlet taraftarıyım ama kullananların tavsiyesi nedir?
Asi_07 Tazeanne123456 Ben yanlışlıkla atletini aldım denedim gayet rahattı kullanmaya henüz başlamadım ama memnun kalacağımdan eminim
MerveA2020 Tazeanne123456 Ben ikisini de almıştım ama atlet daha rahat geldi bana açıkçası , şimdiki doğumumda da atlet alacağım
aysegul2812 Tazeanne123456 bende Ocak ortası gibi doğum yapacağım ikisini de aldım ama atlet giyeceğim sanırım gümüş kapak ya da kalkan falan takarsam atlet daha rahat olur diye düşündüm bir de kışın ortasında evet hastane sıcaktır ama ister istemez doğumdan sonra anneler üşüyebilir sırtımı falan daha iyi korur diye düşünüyorum kendimce
Seymalar Tazeanne123456 atlet tabiki 🥹 yaz olsa sütyendi kesinlikle ama kışın atlet daha çok kullanılıyor
MorKelebek54 Tazeanne123456 yazin kesinlikle sutyen, ama kisin sutyen ustune atlet cok skinti normal olarak. O yuzden yazin sütyen kışın atlet daha mantikli
fm-112 Tazeanne123456 atlet kullandım ilk gebelikte kaplı olanından aldım meme ucu bellı etmıyor cok . Zaten gögüsler hassas oluyor ve yeterınce büyüyor dısarıya cıkarken ya da misafir geldiginde bir beden buyuk sutyen almıstım onu giydim onun dısında hep atlet .atlet olarakta pierre cardinin ve e bebegın kendı markasının kaplı olanına bakabılırsınız
Tazeanne123456 fm-112 ebebekten külot aldım çok kaliteli çıktı sanırım atleti de oradan bakacağım waikikidekiler de güzel gözüküyor
myavocado Tazeanne123456 e bebek te Waikiki de kullanıyorum ikisi de kaliteli güzel tavsiye ederim. Defalarca yıkadım sapasağlam, sarkmadı bozulmadı hiç lastikleri filan.
Jasmine2426 Tazeanne123456 emzirme atleti altım bi tane bidaha almadım ya hiç hoşlanmadım bende atletten de nefret ederim ama emzirme sütyenleri rahat oluyor bende sütyen sevmem normalde ama göğüslerim çok büyüdü zaten takarım mecbur :/
aysegul2812 Eliif95 yok henüz gebeyim daha gümüş kapak almadım ama alacağım deneme fırsatım olmadı ama atlette de gögüs bölümü sütyen gibi süngerli düşmez diye düşündüm ama emin değilim tabi
myavocado Tazeanne123456 kaplı emzirme atleti ile ben aşırı rahat ettim. Kaplı olduğu için sütyen gerektirmiyor, hem belim üşümüyor hem sütyen giymiş gibi düzgün duruyor, evde de dışarda da atlet kullanıyorum ben.
Civciv53 Tazeanne123456 bence ikisinden de al canım ben ağustosta dopum yaptım sadece sütyen almıştım ama şimdi kış geldi ve açınca belim üşüyor atlette alıcam o sebeple bir daha üzerine atlet giymekle uğraşmam