Umutluol Merhaba, Adetim 3 gün gecikti, ve bu ismini yazdığım duratest kitinden idrar testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Testi araştırdığımda ise doğru sonuç vermediğine dair yazılar var ama üzerinde de %99 doğruluk yazıyor. Bu testi kullanan var mı
plajterligi Umutluol predictor erken gebelik testi doğruluğu yüksek yarın bu markayı alıp tekrarlayabilirsiniz
Merve8155 Umutluol ben kullandim canim 5 i de pozitif cikmisti 2 ay once ama kan 0.1 cikmjsti cok uzulmustum umutlandirmak istemem o yuzden
Umutluol -Papatya33 şimdi farklı 2 markayla yaptım bu sefer de çizgi yok sadece birinde çok belli belirsiz çıkmış ama zorla görülüyor bilmiyorum ya
Umutluol -Papatya33 ya aslında umutlanmak için atmadım çünkü zaten silik çizgi var ama şöyle var mesela iki ayrı markayla yapıyorum birinde var diğerinde yok
Umutluol Burcu__0506 haklısınız Ben bir de önceki düşük yaptığım gebeliğimi frelly diye bir markayı galiba onunla öğrendim onunla yaptım bu sabah silik çıktı ama farklı bir markayla daha yaptım aynı anda onda da çok belirsiz
Burcu__0506 Umutluol ben sadece productore güveniyorum canım artımed msela hep yalancı pozitifler veriyor
Merve8155 Umutluol evet canim bende cok umutlanmistim ama olmadi regli olmustum suan bende gunumu geciuorum 1 hafta oldu ama hala testlerde cikmiyor bir sey
Merve8155 Umutluol bildigim kadariyla yok kurtaj oldum hamileykende karnimdan ultrasonla baktilar olsa gorunurdj diyorum