Bugün detaylı ultrason randevum vardı özel bi kliniğe doktorumun tavsiye ettiği bi uzmana gittim . Neyse her şey iyiydi hoşdu ama adam çok moralimi bozdu. Boyum 168 hamile kalmadan önce de 70 kilo idim. Normalde hep zayıf biriydim ama evlendikten sonra 2 yıl içinde çok kilo aldım bunun zaten farkındayım . Normalde kendimi bildim bileli hep 55 li kilolardaydım . Neyse zayıflayıp hamilekalmak istiyordum ama olmadı şuanda da son adete göre 20+4 haftalık hamileyim. Ama bugün 19+4 olduğunu söyledi doktor . Neyse ve bana çok kilo almışsın zaten kilolu hamşle kalmışsın az ye filan dedi . Aşırı aşırı da kilolu olduğumu düşünmüyorum. 3 buçuk kilo filan aldım şimdiye kadar ve bana doğuma kadar sadece 2 kilo almalısın fazlasını alma dedi ama bu mümkün mü . Yani bide çok az değil mi bana mı öyle geldi anlamadım adama gıcık oldum kısacası. Ha bide hamileyim diye öyle 2 kişilik de yemiyorum normal yiyorum gayet zaten hamilelikten sonra iştahım hiç artmadı aksine kapandı . Yani kısacası adam bana resmen obez muamelesi yaptı Ve ayrıca bana zayıfla dedi diyete girmemi söyledi 1 hafta içinde kilo vermem gerekiyormuş