Sedset Merhaba 12 haftalık hamileyim alışveriş için daha erken mi acaba ve nereden başlamam gerekiyor fikir verebilir misiniz bir yandan bu Kasım ayında ki indirimleri kaçırmakta istemiyorum açıkçası
Merve-metin Sedset anne bebek bakım çantası,süt sağma makinesi,emzik,biberon,unisex kıyafetler,penye-Müslin ve kalın battaniye ,zıbın,bebek telsizi, vs vs ürünleri alabilirsin canım
Meltemm21 Sedset cinsiyeti öğrendikten sonra alışverişe başladım 25. Haftada hiç bir eksiğimiz kalmamıştı
Merve-metin Sedset cinsiyeti öğrenir öğrenmez 12.haftada başladım ben alışverişe çünkü ekonomi malum her geçen gün fiyatlar artıyor şuan 24+4 eksiğim kalmadı şükür sadece beşik ve bebek arabası kaldı onları da indirimde alacam ve bitirecem alışveriş kısmını sizde fiyatlar artmadan yavaştan alın koyun kenarınıza 🌸
arciha Ben de 12.haftadayım mobilyasını ve bebek arabasını alarak başladım malum fiyatlardan dolayı. Siz de bütçenize göre başlayabilirsiniz bence indirimlerde var değerlendirin derim 🧸
minebayraamm Kasım indirimlerinde bittikçe aldığım ürünlerden alıcam en başta ecowell’in bakım malzemeleri geliyo bence losyonundan şampuanına kadar her şeyi ecowell kullanıyorum içeriği tertemiz ve doğal olunca başka bi şey kullanmama gerek kalmadı memnunum tavsiyedir
Sedayavuz Merhaba hastane çıkışı iki paket yetiyor ama asıl alınması gerekenler iç zıbın ve alt grubu. Ben iki gebeliğimde sadece bunları depolamıştım. Şimdi 3. Hamileyim ve yine aynı şekilde 😂