Nuib Fat-ma-53 çok iyi almış maşallah ama bu anormal bir durum değil bence biraz yapısal yani bazıları aliyo böyle bazilarida alamiyo Allah sağlıkla kucaginza almayı nasip etsin
Fulya90- Fat-ma-53 37+1 3670 gr di 38+1 de alınacak nasipse son 2 gün iri bebek denildi ama ultrasonlarda yanılma payı muhakkak vardır.
Fat-ma-53 Fulya90- Mrcemn şeker hastası değilim ama şekerim yüksek ve 3 haftadır bilmeden sürekli kaşar peyniri yedim oda kilo aldırırmış 😞
Papatyam3437- Fulya90- nasıl beslendiniz acaba 🥰 İlk çocuğum zamanında doğmasına rağmen biraz küçük doğmuştu sağlığı tabi ki her şeyden daha önemli ama her ay yaşıtlarını yakalamaya çalıştık bu gebeliğimde biraz dikkat edeyim diyorum ☺️
Fulya90- Papatyam3437- özel birsey yemedim herseyden canım ne istiyorsa yedim ama doyuncaya kadar değil. Genelde badem yedim hep
Cglglr Ben de 31 haftalıklen gittiğimde 1800 dü sonra 34+4 te gittim 2800 olmuitı ve ben de kaşar peyniri yemiştim hep sabahları bilmeden 😄😄 şimdi 36+5 oldu bakalım yarın randevum var çok merak ediyorum kilosunu