Bylcnkis Merhaba kızlar, fetal dna testi yaptırdım, cinsiyet belli oldu kız dediler. 14.haftayım.. sizce değişir mi ya da sonuç yanlış olabilir mi? Fetal dna yaptırıp cinsiyet öğrenip sonradan değişen var mı?
Mhagata Bylcnkis fetal dna dediğiniz şey çocuğun kromozomlarına bakıyorlar zaten direk yanlış olma ihtimali sıfır çocuğun cinsiyeti de bir kromozom
Ulgen tabiki de değişmez dna bu net bilgiler en fazla yanlış söylemiş olabilirler o da çok zor ben de yaptırdım benimde kız
Bylcnkis Mftt kontrollerimiz özel hastanede oluyor ama testi hastaneler yapmıyor, özel bir şirketle anlaştık gelip kan aldılar kanı Fransaya gönderdiler. Yaklaşık 10 güne sonuç geldi.. 380 euro idi yani 14 bin
Mftt Bylcnkis anladım teşekkür ederim canım sağlıkla kazasız belasız gelsin bebiş, sağlıkla kucağımıza alalım
Melsss Kızlar bende geçen çarşamba genoks da yaptırdım daha sonuç gelmedi kan verirken çok fena griptim sizce sonucu etkiler mi
Mhagata Melsss hiçbir şey olmaz fetal DNA’da çocuğun herhangi bir kromozom bozukluğu var mı buna bakılıyor grip olmanızla bir alakası yok