Ssraa 16 haftalığız söylemesi ayıp namaz kılarken secdeye eğildiğimde nefesim kesiliyor tıkanıyorum doğrulana kadar. Bu normal mi ilk gebeliğim. Karnım 12. Haftadan itibaren büyümeye başlamıştı şuan küçük bir karpuz gibi
blackeagle Ssraa normal biseye egilirken banada cok oluyor bu bayadır hemde şuan 22 haftalığız sanırım normal
zge_frdi Ssraa normal canim daha ilerledikce hic egilemiyorsun ben oturdugum yerden secdeye gitmeden kilabiliyorum bebek buyudukce yer kapladikca organlara yaptigi baski artiyor
Gegimasal Ssraa ben de var canım hatta oturarak namaz kılıyorum.Bazen kötü oluyorum diye farz kılıp kalkıyorum.Rabbim kabul etsin🤲🏼 25 haftalığız biz de
Ssraa Gegimasal zge_frdi blackeagle daha küçüğüz gibi geldi de o zaman organlara yaptığı baskıdan mı kaynaklanıyor diyorsunuz. Şimdiden de oturarak kılmak istemedim sizin ne zaman başladı bu durum
Gegimasal Ssraa 14 haftalıkdan beri böyle kılıyorum.Buyudukce sandalye kılmayı düşünüyorum.Cunku secdeye vardıkça tıkanıklık yaşıyorum.
zge_frdi Ssraa kiminin ic karni küçük oluyor o yuzden bebek daha fazla baski yapiyor daha cok büyüyor karın. Ben 20 haftalikken oturmuyordym ama zorlaniyordum hissediyordum bebekte zorlaniyordu o yuzden oturmaya basladim. Hic kilmamaktan iyidir
Ssraa zge_frdi anladım canım sağolasın dediğin gibi hiç kılmamaktan iyidir ben de olmadı o şekilde devam edeceğim☺️☺️