bir ay sonra

Misf merhaba Karamanlı mısınız ve doktor buldunuz mu

• Misf bunu yanıtladı.

Asli98- evet devlet hastanesinde dr. Özlem Dülger ile takipteyim. Gayet iyi bir doktor memnunum

Misf bende Pınar hanıma gidiyorum da o yüzden sormak istemiştim

• Misf bunu yanıtladı.

Asli98- ona da iyi diyorlar ama başladığım doktorla devam ediyorum.

Misf bende Pınarla başladım öyle devam ediyorum doğumuma da az kaldı zaten bu saatten sonra değiştirmem biraz zor özlem hanıma da çok iyi diyorlar

• Misf bunu yanıtladı.
            7 gün sonra

Misf ben ilk üç ay Özlem dülgere gittim ama sıra çok zor geliyordu doktor sürekli geç kalıyordu ilgisizdi şimdi pınar hanıma gidiyorum ne sıra oluyor ne ihmal yarım saat içeride durduğum oluyor özel hastane gibi aynı

• Misf bunu yanıtladı.
              6 gün sonra

Misf 25 haftalık hamileyim iki doktor değiştirdim özeldeki Bekir beye gittim çok memnun kalamadım Özlem hanıma gittim ilgilenmedi pek durumumda biraz riskliydi şimdi pınar hanıma gidiyorum özel hastane doktorlarını aratmıyor çok ilgili

• Misf bunu yanıtladı.

Misf merhabalar hastayı düzgün bilgilendirmedikten sonra gebelik takibini düzgün yapmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor deneyimli olmasının. Bende başladığım için Özlem hanımla devam etmek istedim ama hiç memnun kalmadım hamilelik süreceğimde. Nasıl övüyorlar anlamısta değilim

• Misf bunu yanıtladı.

Happy_16 bana bilgilendirmeyi eksik yaptığını düşünmüyorum ama daha yeniyim 3 kere anca gittim devamında nasıl olur bilmiyorum. Tabiki bilgilendirmesi lazım ama ilgilenmek zorunda değil bence dev. Hast. Sonuçta bak geç yapıyorlar keşke öyle olmasa. Peki siz hangi doktora gidiyorsunuz ?

Misf Bastada belirttiğim gibi Özlem Dülger ile başladığım için doktor değiştirmek istemedim. Ne ikili tarama testi ne detaylı ultrason bilgilendirme yapmadı . 19+4 iken gittiğim muayene günümde en azından bilgilendirebilirdi bende sormuştum oysaki günü var dedi, detaylı muayeneye gittiğimde ise bebek söylediği haftadan büyümüş olduğu için bazı ölçümler yapılamadı. Yani özel ilgi bekleyen yok ama bebeğin kilo boy ölçümleri gelişimini bilmek en doğal hakkımız bu süreçte. Bana hitap etmedi hiç memnun kalmadım. Doktor değişikliği yaptım Mustafa Yasin Öztoprak denk geldi oda çok bilgili ve hastalara yaklaşımını izlediğimde gayette güzel bilgilendiriyor ilgili bir doktor onunla devam ediyorum.

• Misf bunu yanıtladı.

Happy_16 Hmm anladım kötü tecrübe olmuş ben bugün gittim hem 3lüyü söyledi hem de detaylı ultrason için Konya’ya yönlendirdi.

Misf ya Özlem hanımın her gittiğimde kapısında en az 15 kişi bekliyor oluyor hepsi hamile neredeyse hepsinin karnı burnunda onların o haline çok üzülüyorum dün mesela kendi doktorumla Özlem hanımın kapıları karşı karşıyaydı Özlem hanım dün yokmuymuş neymiş içeriye alan olmadı herkes onu bekliyordu

• Misf bunu yanıtladı.