Karamanda en iyi kadın doğum doktoru önerileriniz var mı ??
Karamanda kadın doğum doktoru
Misf ben ilk üç ay Özlem dülgere gittim ama sıra çok zor geliyordu doktor sürekli geç kalıyordu ilgisizdi şimdi pınar hanıma gidiyorum ne sıra oluyor ne ihmal yarım saat içeride durduğum oluyor özel hastane gibi aynı
Elifetymzkrc kaç haftalıksınız acaba
Misf 25 haftalık hamileyim iki doktor değiştirdim özeldeki Bekir beye gittim çok memnun kalamadım Özlem hanıma gittim ilgilenmedi pek durumumda biraz riskliydi şimdi pınar hanıma gidiyorum özel hastane doktorlarını aratmıyor çok ilgili
Elifetymzkrc ben de denerim belki ama özlemi o kadar övdüler diye onunla devam ediyorum ilgili değilse de bilgili diye :)
- Düzenlendi
Misf Bastada belirttiğim gibi Özlem Dülger ile başladığım için doktor değiştirmek istemedim. Ne ikili tarama testi ne detaylı ultrason bilgilendirme yapmadı . 19+4 iken gittiğim muayene günümde en azından bilgilendirebilirdi bende sormuştum oysaki günü var dedi, detaylı muayeneye gittiğimde ise bebek söylediği haftadan büyümüş olduğu için bazı ölçümler yapılamadı. Yani özel ilgi bekleyen yok ama bebeğin kilo boy ölçümleri gelişimini bilmek en doğal hakkımız bu süreçte. Bana hitap etmedi hiç memnun kalmadım. Doktor değişikliği yaptım Mustafa Yasin Öztoprak denk geldi oda çok bilgili ve hastalara yaklaşımını izlediğimde gayette güzel bilgilendiriyor ilgili bir doktor onunla devam ediyorum.
Misf ya Özlem hanımın her gittiğimde kapısında en az 15 kişi bekliyor oluyor hepsi hamile neredeyse hepsinin karnı burnunda onların o haline çok üzülüyorum dün mesela kendi doktorumla Özlem hanımın kapıları karşı karşıyaydı Özlem hanım dün yokmuymuş neymiş içeriye alan olmadı herkes onu bekliyordu
Elifetymzkrc evet öyle cidden baya yoğun