Mervecnplt Bugün ilk defa muayene olmaya gittim çok şükür bebeğimi ve kalp atışını gördüm 💓 haftaya daha güzel dinlemek için kontrole gideceğim.
SevgiR Mervecnplt Merhabalar,kalp atışı nasıldı acaba,hızlı yoksa yavaş mıydı? Bir şey dedi mi doktorunuz?
Ayselcnt Mervecnplt maşaAllah..Rabbim tamamına erdirsin..🥰 bende bugün dinledim kalp atışını..çok şükür..öyle mutlu oldum ki..😊
Mucizemmm_ Maşallah sağlıkla alın kucağınıza😊 vajinal mi baktı yoksa karından mı ben de sizinle aynıyım ama henüz bebeği göremedik karından. Vajinal de geçen hafta yolk gördük. Ben de haftaya gideceğim
Mervecnplt Mucizemmm_ amin inşallah sizde sağlıkla alın kucağınıza 🌸 karından baktı çıktı çok şükür sizin kaçıncı haftanız
Mervecnplt SevgiR Merhaba çok hızlı değildi derinden geliyordu o yüzden haftaya daha net dinleyelim dedi
SevgiR Mervecnplt İnşallah güzel haberler alırsınız.Beni de alttan muayene etti,kalp atılı yavaş dedi.Sonlanabilir de dedi.İnşallah güzel haberler alırım.
Mervecnplt SevgiR İnşallah sizde güzel haberler alırsınız bu haftalarda az çıkması normal 8-9 haftalara kadar hiç duymayanlar bile duydum. Güzel haberler almanız dileğiyle 🌸🌸