Zeyno_01 Adet düzenliği yaşıyorum doktor kontrollü ek takviye aldım ve son 2 haftadır aşırım göğüslerim şiş ve ağrıyor iki gündür de kaşık ağrım var ama adet felan olmadım daha acaba adet olmadan da hamile kalınıyor mu bilemedim
Smysr Zeyno_01 2 3 ayda bir oluyordum ben de gebeliğin ilk haftalarında göğsüme ağrıdan dokunamazdim test yaptinınız mi
Tubakrgn000 Zeyno_01 düzensiz adet oluyordum Şu an 30 haftalık ikizlere hamileyim adet düzensizliği sadece ilk hamile olduğumda Hamile olup olmadığımı anlamam da zorlamıştı Bu arada evliliğimin 2 ayında hemen hamile kaldım Yani bir engel olduğunu düşünmüyorum düzensizliğin
Zeyno_01 Lamiyye canım adetim 2 ay üç ay da bir oluyor doktor kontrolunde takviyeler kullandım acaba onlar yumurtama sağladı da hamile kalmış olabilir miyim diye düşünmüyor değilim burun tıkanlıgı ve uyku hali de aşırı var ama tabi ki umutlanmıyorum sende nasıldı
Lamiyye Zeyno_01 bendede oyle isi simdi sizi umutlandirmak isdemem ama 29mayis adet oldum sonuncu defa temmuz ortasi hamile oldugumu oyrendim hemde hic beklemiyordum 4yildir hamile kalamiyodum adetimde duzensiz ve cok az oluyordu sadece ilac kulandigimda normal adet oluyordum yani allah verirse her turlu verir bunu anladim ben
Zeyno_01 Smysr yapmadım cnm dedim ilaç kullanıyorum hamile olmam adet olmadan ama bir tık şüpheleniyorum 🤨
Zeyno_01 ZEYNEPPARS_LN sizde nasıldı canım düzensizlik doktor kontrolünde ilaç kullandınız mı doktorum yumurta uyarıcı ilaç vermişti ama daha adet yok ama sanki belirtiler var gibi bende umutlanmak istemiyorum 😒
Zeyno_01 Smysr hayır cnm yumurta uyarıcı vermişti etrafını rahatlatsın işlevi kolaylaşsın diye vermişti adet olmayı bekliyorum klomeni de kullanmak için ama daha olmadım içmedim de
Smysr Zeyno_01 ben ilaç vs kullanmadım ama adetim hep duzensizdi hatta son adetim leke leke oldu ilk defa oyle oldu doktora bunun için gittiğimde gebe olduğumu ogrenmistim
ZEYNEPPARS_LN Zeyno_01 valla canım ben ilaç felan kullanmadım zaten süpriz oldu bize de ama dediğim gibi canını sıkma akışına bırak
Zeyno_01 Smysr camım bende adet olmuyorum ama şüpheleniyorum da artık rabbim hayırlısını versin çok istiyoruz doktor kontrolün şeklinde ilerlemeye karar verdik
Smysr Zeyno_01 ben stresli bir iste çalışıyordum işten çıkınca hamile kaldım, siz de çok düşünmeyin stres yapmayın, tedavisiyle beraber hayırlı zamanda gelir inşallah 🌸
Zeyno_01 Smysr bende çok taktım ama şuanda takmıyoruz akışına bıraktık belki de o yüzden umutlanmak istemiyorumdur 😞
Zeyno_01 Tubakrgn000 doktor da aynısını dedi ama olmayınca da hamile olmazsın gibi düşünceye giriyoruz rabbim beni de sevindirir inşallah
Tubakrgn000 Zeyno_01 Rabbim kucağınızı doldursun tez zamanda sıkıntıya girmeyin stres yapmayın inşallah tez zamanda Rabbim yüzünüzü güldürsün
ZEYNEPPARS_LN Zeyno_01 inşallah canım sen gönlünü ferah tut yeterki Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah 🙏