MeryT Bsyldrmdlk yanından çok mutlu ayrıldığım bir doktor oldu kendisi . Teşekkür için ayrıca CiMER den mesaj ilettim , Sağlık Bakanlığı aracılığıyla . Devlette olupta bu kadar çok ilgilenen doktor ile ilk kez karşılaşmıştım . 🥰
Ysmnkrcy Ben olmadım ama bi grupta çok iyi diyorlardı bende yarın belgin hanıma gidicem onuda çok metettilet
Bsyldrmdlk Ysmnkrcy Ben kendisine gittim bende birkaç yorum okudum gidenler çok memnun ki bende güleryüzünden çok memnun kaldım 😊 Biraz bilgi sahibi olursam kendisi hakkında doğumuda inşallah kendisiyle düşünüyorum 🤲🏻
Ysmnkrcy Devlet hastanesinde malesef doktor seçemiyorsunuz o gün hangi doktor varsa kısmetinize o yapıyor dogumu
Derinnge34 Arkadaşlar bişey sorabilir miyim duyduğuma göre bazı haftalardan sonra yada önce tam bilmiyorum bakmıyorlarmış doğru mu acaba? Ben 16 haftayım bundan sonra gitsem bakarlar mı?
Bsyldrmdlk MeryT bende çok memnun kaldım ilk muayeneme rağmen. Kendisiyle doğum yapmayı çok isterim 😔
Natuvane Ben de bu hafta gideceğim inşallah esenleri googleda ki yorumlarda çok kötüleyen de var öven de kafam karışmıştı nagihan hanıma gidecektim şimdi çok sevindim yazdıklarınıza.. Sorum şu ki nagihan hanımda normal doğum yapan var mı…