Dileeekk Ne durumdasınız nasıl gidiyor ? Nasıl doğum yapacaksınız normal mi sezaryan mı sohbet edelim ?
Freshmomy Dileeekk 32+5 olduk bugün , ikinci gebeliğim ilki normal doğumdu nasipse hayırlısı ise bakalım ne olacak 🙏 oğlusumu bekliyorum🥰
yasinannesi Dileeekk artık ağrılı geçmeye başladı günler böbrek taşım var o da ayrı:( sizin nasıl gidiyor varmı çatı ağrısı vs. Bu arada 34+1 oldum daha cok zaman var önümüzde
100924 Dileeekk bugün tam 33 haftalık olduk çok şükür bariz bir sıkıntımız yok ama belli başlı ağrılarım var inşallah normal doğum olucak oğlum da nasıl gelmek isterse bakalım bekliyoruz
Aycaunalsimsek Dileeekk 33+5, normal doğum pozisyonun da, inşallah normal olur, sağlıkla gelsin bebişler 🩵
Dileeekk yasinannesi geçmiş olsun canım 🌸 benimde kasık ağrılarım sırt ağrılarım var 33+1 olduk geçse bu sonlar artık bi an önce diyorum
Fatmauzun_ Sanırım aralık annelerı bende dahıl hep erkek beklıyoruz bende tam 31 haftalık oldum bel kadık agrısı cok fazla mıde yanması da 🩵
Dileeekk Fatmauzun_ gerçekten öyle galiba 🩵 ağrılar insanı zorluyor ağırlaştıkça da uyku problemim artıyor benim
Kbr12345 Dileeekk ben normal düşünüyorum tabi daha doktorum bişi demedi ama bakalım siz ne düşünüyorsunuz
Dileeekk Kbr12345 normal doğurmayı çok istiyorum bebişim de normal doğum pozisyonunu almış ama biraz korkuyorum isteğe bağlı sezaryan da olabilir hayırlısı diyelim
Tubatubila 31+4 bel ağrısı ama en çok huzursuz bacak sendromu bebek doğmadan uykusuz gecelere başladık
Havvabektas Dileeekk 32 haftalık bacak ağrısı çekiyorum magnezyum verdi doktor bakalım fayda eder mi bizim bebiş bira iri gidiyor büyük ihtimalle sezaryen doğum olacak
Nurrrr10 Havvabektas ben de tam 32+0 da gittim 2050 gr dedi tam haftasıyla uyumlu dedi hatta öncesinde hep geriden geliyor dendi
Miniklerinannesiyim Havvabektas bir önceki kontrolde kilosu kaçtı acaba bana doktorum kilosunu söylemedi bu sefer 😞
Dileeekk Havvabektas bende 32+4 de gitmiştim 2015 gramdı haftasıyla uyumlu ne büyük ne küçük bebek demişti doktorum
Fatmauzun_ b-bg ılk cocugum nırmal dogum oldugu ıcın beklıyoruz suan ama usg de 31 aralık gozukuyırdu bakalım ne zmaan gelmek ısterseler artık
Alya-veanne b-bg merhaba bende 31 haftalığım 32 ye 2 gün var . 1750 gram 42 cm kızım sizin de bu ölçülerde mi asagı yukarı acaba :)