Misskokulum Kızlar 12+3 günlükken doktora özele gittim tahmin istedim doktor rahatlıkla 2 dk baktı sonra ulturasyon cihazını karnımda gıdıklar gibi yaptı %90 kız demesiyle kalkması 1 oldu bana burası bacak arası bak boş demedi
Tubakrgn000 Misskokulum ikizlerime 12. Haftada kız dedi 18 de erkeğe benzetti 19da tekrar emin olamadım dedi 23te faklı doktora gittim kesin erkek dedi
Tubakrgn000 Misskokulum ama unutmadan söyleyim erkeğe benzettiği zaman demiştiki bu haftalarda kızda da erkekte de çıkıntı oluyor
Flowermom0 Misskokulum banada 12 de kız dedi. Bacak arası boş dedi. Güvenemedim. 14 te özele gitim kız dedi yine güvenemedim 21 de tekrar gittim yine kız dedi
Misskokulum Eve geldiğimde resimlere baktım şühpelendim sizce nedir özelikle bacak arasına bakar mısınız
Misskokulum Happyka anladım yanılma payı olur mu diye düşünüyorum bana göre çıkıntı var bacak arasında
user__ezgi Misskokulum benim doktorumda 12.haftalarda yuzde 80 kiz demisti 16.haftada yuzde yuz erkek dedi. 26.haftadayiz hala erkek. en erken 16-17.haftalari bekleyin bence🙏🏻
TKumsall Misskokulum benim doktorum da tahmini olarak 11+5 te kıza benzetti 16da kesin olarak kontrol edip gördük kızmış
Misskokulum user__ezgi anladım bende çok şühpeli duruyorum bakalım 2 hafta sonra gidicez netleşir herşey
Misskokulum Mia94 anladım teşekkür ederim sağlıklı olsun önemli olan benim için odur insan hazırlıkta yapmak istiyo
Nisa51 buda bizim bacak arasi doktor kiz dedi bende videodan aldim resimleri bacak arasi dolu gibi ama kiz dedi
Tubakrgn000 Nisa51 Doktorum 12 haftada kesin kız demişti ikizlerime 18 haftada gittiğimde Emin olamadım erkeğe benziyorlar demişti Ve Bu haftalarda hem erkekte hem kızda çıkıntı olabileceğini söylemişti