kaas1304 Doktorumun ölçümüne göre iki hafta ileri de gözüküyor. Bir sorun teşkil ediyor mu ? Böyle olan var mı? Doktorumuz bir sorun olabileceğine dair birşey demedi. İleride tam net belli olur dedi ama içime kuşku düştü
Nazli1334 kaas1304 merak etme cnm iki hafta ileri ya da iki hafta geri olması bir sorun teşkil etmez benim oglum bir ay ileriden gidiyordu çok şükür bir sorun olmadı
Cagldemirs kaas1304 merhaba bende 20 haftalığom 1 hafta önden gidiyoruz genelde erkeller önden gidiyormuş sanırım
Mercimeek kaas1304 kız yok sakin ol tostos bir bebişin olacak ne güzel 😍 şeker yüklemeni yaptır ama mutlaka
kaas1304 Nazli1334 inşallah bakalım benim son regl tarihimde oynama olmuştu normalde belki ondan da olabilir diye düşünüyorum
Diloo54 @kaas1304 benimde her ultrasona girdiğimde 10 gün önde cıkıyor ya adet tarihimde bir yanlıslık var yada ilerden gidiyor şimdiye kdar yakalaması lazımdı ama hep önde aslında eminim de son adetimden bilemedim 🙈🤷🏻♀️
kaas1304 Diloo54 ya benim çok farklı haziran 13 tü en son regl tarihim ama temmuz 21 inde beta 11 di 8 gün gecikmeye çok geç döllenme olmuştu çok karmakarışıktı bir ay öne çekmişti farklı bir doktor burada da böyle çıktı bugün bilmiyorum 🤷♀️
Diloo54 kaas1304 daha erken belki yakalar ölçümlerle adet birbirini ben başından beri hep önde gidiyorum 31 oldum halâ önde sanırım adet tarihimde yanlışlık var yanda önden gidiyor yani ama bir sorun yok dedi doktor
kaas1304 Diloo54 Diloo54 doktor bana da birşey demedi ileride tam belli olur dedi belki yakalar haftasını dediğiniz gibi hayırlısı olsun bakalım
Diloo54 kaas1304 aynen canım sorun yok bence iki hafta zaten çok bir şey değil daha fazla ileriden yada geride olan haftalarıda duydum ben bir sıkıntı olmamıştı