kaas1304 Bugün doktorumuz kız bebek görüyorum dedi ama siz şimdi ona göre alışveriş yapmayın ileri de tam belli olur dedi. Böyle kız denilip sonradan değişen var mı ? Bacak arasını bende gördüm boştu yani 🥲
01Hacer01 kaas1304 bacak arasını net gördüyseniz değişmez bence, ben 16 haftalıkken net gördüm, sonra 3 defa gittim her gidişimde sordum aynı görünüyor zaten bizimkinde gizleme yok hep net göründü
Hatc16 kaas1304 bende bunu çok düşünüyorum 4 defa kontrole gittim 4ndede kiz dediler detaylidada kiz dediler ama nedense korkuyorum tanıdığım iki kişiye kiz diyip oglan dogurmustu bu bu perşembe 33 hafta bitecek randevum var bakalım yine sorarim😅
yagmrcknt Valla tanıdığım birine 9 ay erkek dediler kız çıktı o yüzden bidahki ultrasonu bekleyin bence
kaas1304 01Hacer01 gördüm bir 10 gün içerisinde tekrardan muayenemiz var o zaman da soracağım bakalım
Zeynepults Benim de 12 haftalık bugün baktı kız gibi görüyorum ama ilerki haftalarda daha belli olur dedi bende bacak arasını boş gördüm bakalım hayırlısı
Zeynepults Geçen hafta 16. Haftadaydım ve kız dedi ödem gibi şişlik var demişti ama kız dedi bugün gittim erkek diyor kordonun altında pipi var diyor kafam çok karıştı ya moralim de biraz bozuldu açıkçası hep kız demişti çünkü