Hanmoncel rmyksl grafikle ilgili yorum yapamıcam bilmediğim ıcın ama bu şekilde grafik çıkmıyor bende yaptırdım siz ozelde mı yaptırdınız acaba ve bu sonuca nerden baktınız
Semamamy Her iki hastalik türündende bebegin sınırın altında canım yani gayet saglikli , saglikla kucagina alirsin insallah
Oya_arslan_10 rmyksl inşallah sağlıklı haberler alırsın. Özelde bu testi ne kadara yaptırdın bir de tam kaçıncı haftanda yapıldı paylaşır mısın lütfen
rmyksl Oya_arslan_10 Ben Medicine Hospital’de 3560 TLye yaptırdım 12hafta 5 gündü ama ultrasonda 13 hafta6 gün görünüyordu boyut olarak son günlerin dedi doktor oyuzden direkt yaptırdım
Zeynepults Bende bugün yaptırdım Bahçelievler medicana da 2100 tl verdim muayeneye de oraya gidiyorum doktorum ultrasonla baktı sonra kan tahlili verdim bakalım sonuç inşallah temiz çıkar
rmyksl Zeynepults inşallah hepimizin 🙏🏻 ultrasonda da söylemiştir zaten burun ense boyutları hakkında
rmyksl Selma Coşkun Uysal’a gidiyorum henüz tam karar kılmadım ama iyi şuana kadar 1250 TL muayene ücreti doğum ücreti için bir şey demediler 2025 fiyatları farklı olacağı için , bu yıl için hatırlayamıyorum maalesef 😔