Aynil710 Kizlar merhaba doktoruma ulasma sansim yok buraya yazayim belki tecrubeli olaniniz vardir ⅞ saatlik bi yola gidicem kendi arabamizla saat basi 10-15 dklik mola veririm dedim sorun olur mu sizce
iremarsln37 Aynil710 ben 25 haftalikken 7 saat otobüs yolculugu ( iki defa mola oldu) dönüşte ise kendi aracımızla aynı civarda yolculuk yaptım sürekli mola vererek. Çünkü otobüs ile olan yolculukta ayaklarım ödem olmuştu
UmayAsya Aynil710 ben 18 saatlik yolculuk yapmıştım molalarla birlikte ona rağmen çok yorucuydu ayaklarım bacaklarım inanılmaz şişmişti bir de sürekli su icmistim kesinlikle çok yorucu bunu bil
Esra_nurr Ben 3 saatlik yapmıştım her petrolde durduk 10 dk felan yürüdüm ama ona rağmen yinede bi ağrı yorgunluk olmuştu sizinki daha uzunmuş
Aynil710 iremarsln37 gidis 3 saat suruyormus saat basi 10 ar dakika veririm mola olmazsa donuste 3 saat sürüyormuş yine mola veririm bacakalrimi uzatip otururum olmazsa
iremarsln37 Aynil710 uzatmanız daha iyi olur 3saat çok değil zaten ya yinede bir iki kere mola verip yürümenin iyi olur