Merve-metin kahvesever__ tarhana çorbası bezelye yemeği salata var karbonhidrat diyetinde olduğumdan dolayı pilav yapmadım yeterli
hayalim35 kahvesever__ bıktım düşünmekten valla beynim yandı tavuklu pilav yapacam turşu ayran yeterli 3 çocukla çok bile😁
_mavii_ Merve-metin öğle yemeği için bu menüyü düşünüyorum da yerimden kalkamıyorum bi türlü, açlıktan ölücem galiba koltukta 😁
hayalim35 kahvesever__ ah bacım sorma🤦♀️ rabbime şükürler olsun şikayet etmiyorum zor geçiyor sadece oğlum 5.5 kızım 3 yaş 9 aylık küçük kızımda 6 aylık oldu tam dış çıkarma zamanları
Gizem9191 kahvesever__ aslaaaa yemek bulamıyorum . Her şeyden midem bulanıyor .. gerçekten yemek yemek işkence haline geldi benim için.. ben gibi olanlara önerisi olan var mı acaba? En sevdiğim yemekler bile iğrenç geliyor 😢😢😢😢
Minik06 Gizem9191 Ayni ben hem düşünmekten bıktım hem de canım hiçbir şey çekmiyo istemiyo az bişey yesem patlayacak gibi hissediyorum ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum efesim yetmiyo sanki işkenceye döndü resmen
Gamzecebecii Gizem9191 sadece tarhana çorbası ve haşlama patates yiyorum 20 haftadayım midem bulanmadığı halde ağır geliyor hersey düzelicez inşallah
Uykusuzz_koala O kadar alakasız bir yemek ki karnabahar vardı yeşil mercimekle onu pişirdim Çeşme Nigar çorbası bir de bulgur pilavı yapcam
kahvesever__ hayalim35 Allah yardımcın olsun canım zor ya benim de iki tane var baya zor oluyor 🤦🏼♀️