Nur_budak 1 yaşında kızım var korunuyoruz ama adetim 2 gün gecikti antipiyotik kullanmıştım ondan olabilir mi başına gelen oldu mu
Eldgrn Nur_budak Ne ile korunuyorsunuz? Eğer ki hap ise kullanılan bazı haplar doğum kontrol haplarının etkisini yitirtebiliyormuş
Merve8155 Nur_budak antibiyotikler geciktiryo bazen ben 1 hafta gecikmistim kullandigimda sonraki ay da ayni sekilde ama suan bir sey kullanmadim benimde gecikti 6 gun hala bekliyorum
Nur_budak Eldgrn yok hap ile değil prezervatif+ geri çekilme ikisi bir anda korunuyoruz yani bu şekilde de hamile kalimmaz Herhalde ya
Merve8155 Nur_budak idrar gebelik testi yapiyorum cikmiyor ama olsa cikardi yani sebebini anlayamadim.bende
Merve8155 Nur_budak hala bir sey yok canim kontrol edip duruyorum agrilarim oluyo geciyo bi kac saat daha olmazsam kana gitcem
Merve8155 Nur_budak adet oldum bitti bile ama cok kisa surdu kanamam doktora gittim yumurtalarin iyi hormon bakti onlarda iyi folik asite devam et yasin daha genc dedi 1 sene icinde olmazsa o zaman bakariz dedi