october yumurtlama günleri (yumurta olgunlaşması ve çatlaması takribi 3-5 gün) ilişki yeterli mi bebek için? ovülasyon kullanıyorum günleri biliyorum. yumurtlamanın olmadığı günlerde ilişki olmasa ihtimal azalıyor mu yoksa bir şey değişmez mi?
Sevgiiss october aslında yeterli ama doktorum bana arayı 3 4 günü açmadan ilişki olsun sperm canlı kalsın demişti . Sanırım spermde vücutta çok kalınca bayatlıyor 😁
Kubraylvc october ilk bebeğimi Ovulasyon gününde kaldım ikinci kızımı pikten sonraki çatlama gününde tek ilişki ile kaldım 3.bebeğime yumurtlama günü ve ertesi gün birlikte olduğumda kaldım
Busedeveci october yani biz yumurtlama gününde bir kez ilişki yaşadık sonra hiç olmadı denemek istedik açıkçası. 27 haftalık hamileyim ☺️ oluyor yani
october Kubraylvc hepsini yumurtlama günlerinde maşallah 🤩 bu ay hiç ilişki olamadı yumurtlama günlerim başlıyor geç kalmaktan korktum bugünden itibaren bu haftayı değerlendireyim
zlemceylan october geçen ay bizde 2 hafta boyunca sadece 2 defa ilişki oldu o da yumurtlama ve çatlama oluştu gebelik fakat kimyasal oldu 🥰
Nursotu october dış gebelik geçirdim bende bir kez aynı şey geçerli mi yani en azından hamile kalabiliyorum diye düşünmeli miyim yoksa sadece kimyasal için mi bunu diyebiliyoruz 😊
Annelikmghb october ovulasyon gunleriniz yaklasknca ve ovulasuon gunlerinizde gün aşırı iliski öneriyor doktorlar.hergun iliski sperm kalitesini düşürüyor ve düşüklüğü yasaniyormjs.
october Kubraylvc kaç gün ilişkiye girdiniz acaba? yani yumurtlamadan önce başladınjz mı yoksa tamamen pik ve çatlama zamanı mı oldu
Kubraylvc october şöyle söyleyim ilk kızımda 3 gün birlikte oldum öncesi pik günü ve sonraki gün ikinci kızımda koca ay sadece bir defa birlikte olduk oda pik ten sonraki gün yani çatlama günü tek ilişki bu 3.bebeğime de özellikle çatlama günü nü değerlendirdim kesinlikle silikleştiği gün yani çatlama günü önemli