Rabiul Sma comfort kullanıyordum stoklarda bitmiş hipp combiotic geçsem sorun olur mu? Kullananlar memnun mu
Serendipity16 Rabiul 5 aydır kullanıyorum çok memnunum bende sma’dan geçmiştim hiç kabızlık kusma sorunu yaşamadık
Gizemnuur55 Rabiul en başından beri hipp kullanıyorum çok memnunum çok şükür gaz problemimiz olmadı hiç
Rabiul yenibirannis benim doktorum da comfort önerdi gazlı bebek diye sanırım bu hipp de gazlı bebekler içinmiş eczacı öyle söylemiş
Rabiul myavocado evet hatırlıyorum postta görmüştüm doktoruma sordum ama optipro önerdi hipp önermedi bende optipro aldım
brnaksyince Rabiul comfort bulamadığımız için bizde ona geçtik ama bebeğimi mahvetti lavman yapmak zorunda kaldı doktor. Comfort bulmak çok zor. Buldukça alıyoruz yada sipariş ettiriyoruz bitmeden.
Rabiul brnaksyince BADE38 sürekli getirden sipariş veriyordum 3 gündür yok e bebeğe gittim ordada yok anneme söylemiştim eczaneden bakmış sipariş vermiş 500 tl mis alma dedim . Doktorumuza mesaj attım optipro kullanabilirsin dedi hipp önermedi
BADE38 Rabiul Bende sma comfort kullanıyorum getirde stoklar yenileniyor bir gün arayla isterseniz bakın yada Trendyoldan toplu sipariş yapabilirsiniz tabi mamayı değişmek istiyorsanız o başka