Twingirlsmom Sonkayalar yastık hiçbir şekilde rahat ettirmedi beni de. Belime, bacak arasına, sırtıma yastık koymadığım yer kalmadı. Deneyin, umarım faydası olur ☺️
Ikizannesi1 Sonkayalar benimde ilk canım baya zor geçiyor allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımiza alalım insallah
Meryemim Sonkayalar maşallah...artık 2 haftada bir dr gidicem inşallah o zamana kadar gelişirler.Bol bol meyve ye dedi dr
Sonkayalar Meryemim ınsallah canım küvöze girmeden savlıklı sıhhatlı alıp evımıze gelırız bebıslerımızı
Sonkayalar Minikhamsininannesi benım 5. Haftada ıkı kesem gorundu 7+2 dede bebıslerı gordum duydum cankm beta hcg degerım cok yuksektı bıde doktorum sen kıllanamdınmı bu beta dan demıstı 😁
Meryemim Tugcea bebeklerin doğum pozisyonunu almalarıyla belli olur dedi doktorum.Büyük bi ihtimalle sezeryan olur diye düşünüyorum
pitircikannesi1 Sonkayalar cnm doktora git nst ye gir. Ben 29.haftamda girdim sancılar çıktı ilaç vs.verdi doktorum ciğer geliştirici de vuruldum
Tugcea Benimde ikizlerim olucak inş. Allhım saglıkla doğum geçirmeyi nasıp etsın. Normal doğum çok ıstyrum
Sonkayalar Tugcea ben normal dusunmuyorum canım ıkız gebelıkte rısklı herkesın kendı tercıhı tabı benım kuzular makat gelıs zaten
XaycaX Normal kontrole gittim. Nst de sancı çıktı. Serum ve ilaçlarla haftasonu tutabildiler. Pazartesi sabah erkenden ameliyata alındım. Ameliyata alınmasam kanama başlayacaktı previa dan dolayı. Çünkü sancı kanamayı tetikliyor.