Mavili1480 Yumurtlamamın üzerinden 1 hafta geçti kızlar eşime varikosel teşhisi koyuldu ama değerleri çok düşük olmadığı için ilaç kullanıyor biraz umudum var sizde durumlar nasıl beraber bekleyelim 😊
yenibirannis Mavili1480 benim elimde varikosel hemde çift taraflı hiç ilaç kullanmadı sigarayı azalttı sıcak suda duş almayı bıraktı sabahları keçi boynuzu özü pekmezi içti 2. Ay hamile kaldım canım inş vardır bebişin seninledir🙏🌸😌
Evin1234 Mavili1480 Benimde bat 10 11 korunmasız ilişkinin üzerinden 2 hafta geçti normalde cumartesi adet olmam gerekiyor belirtilerim var hamilelik şüphem var test falan yapmayı düşünmüyorum cuma günü kadın doğuma kontrolüm var inşallah orda öğrenirim 🤲
Gizemrcp Mavili1480 bnm bat 17 düşükten sonra korunmayı bıraktım nasipte varsa artık. Güzel haberlerle inşallah 🌸
Gulsenn-0 Ozgedgn1 benimde bat 14 ne belirtileriniz var? Ovülasyon testi yaptiniz mi kaç gün geçti. Benim Ovülasyonum 26 ekimde oldu belirtim yok ama halen bekliyorum bakalım
Ozgedgn1 Mavili1480 kişiden kişiye değişiyor herkes belirti yaşamıyor içini ferah tut inşallah vardır
Mavili1480 yenibirannis eşimin bir doktor tek taraflı diğer doktor iki taraflı dedi sperm düşüklüğü vardı biraz ilaç verdi kullanıyor keçi boynuzunu aklına geldikçe tüketti sigara içmiyor inşallah olmuştur bu ay 🤲🌸
Mavili1480 -Papatya33 Bende ovülasyon testi yaptım meraktan ikinci çizgi biraz belirgindi ama herkeste oluyormuş galiba
-Papatya33 Mavili1480 ovulasyon testi yok bende . Gebelik testi var oda catlatma iğnesi yapıldı doğru sonuc vermez
Negatif Mavili1480 geçen ay bir arkadaşım ovülasyonla öğrendim dediği için ben de ovülasyon testi yaptım adetim 1 gün gecikmişti. Ovülasyon testinde çift çizgi çıktı ikisi de koyuydu. 1 saat sonra adet oldum😅
-Papatya33 Mavili1480 doktorum adet olmazsan yap demisti. Burdaki arkadaşlar en erken yumurtlamadan 14 gün sonra test yap diyorlar
buzzlightyear Benim bat 11 yumurtlamamın üstünden 7 gün geçti bugün sıkıntıdan test yaptım ama negatif benim gibi boşuna erken yapmayın bence olsa da çıkmaz
-Papatya33 buzzlightyear ben catlatma ignesi vuruldum onun etkisiyle pozitif cikar 😂ama sizin için de coookkk erken