Bhrdnz arsveuras herhangi bir sorun olduğu için değil daha kesin sonuç verdiği için yaptırdık biz ikili üçlü testle uğraşmak istemedik çünkü yaştan dolayı risk gelseydi yine fetale dönecektik bu sebeple en baştan sağlama almak istedik sizin ne gibi bir sorun çıktı çok geçmiş olsun
myavocado arsveuras soru yoktu, bir sorun varsa önceden bilmek için yaptırdık. Eurofins firmasına yaptırmıştık
Dfnsyn arsveuras 11+1 de yaptırdık. İkili test üçlü test vs yaptırmak istemedik yanılma payı yüksek diye. Sonucumuz temiz çıktıktan sonra doktora gittik sadece ense ve burun kemiği ölçümü yapıldı orda da sorun yoktu çok şükür. Eurofins firmasına yaptırdık aşırı memnun kaldık 🥰
asyasena35 İkili tarama testinin yüzdeliği düşük olduğu için direk fetal dna testi yaptırmaya karar verdim bir şey çıkarsa Allah korusun süreci uzatmamak için. Bizimde sonucumuz 2 güne çıkacak . Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık sıhhat versin .
Alpgmz asyasena35 bizde aynı şekilde düşünüp yaptırdık benim sonucumda iki güne çıkacak inşallah sonuclarimiz temiz gelir 🤲🩶🧿
Yogurtlupilav +35 yaş olduğum için ve süreçte daha net olabilmek için yaptırıyorum, inşallah bir sorun çıkmaz 🙏🏻 Panorama ve Genokstan teklif aldım, doktoruma da danışarak Genokstan yaptırıyorum
Eda-01-02 Yogurtlupilav anladım inşallah güzel sonuç almışsınızdır firmanın sonuçların doğruluğunda güvenilirliğini merak ediyorum
Akylsedaaaa Yogurtlupilav bızımki 5 gün sonunda haftasonuna denk geliyor çıkar mı acaba çok stresliyim😔
Yogurtlupilav Akylsedaaaa tam 5 işgününde geliyor sanırım, diğer yaptıran arkadaşıma da öyle gelmiş. Stres yapmayın ferah tutun içinizi, inşallah güzellikle gelir sonuç 🙏🏻
Akylsedaaaa Yogurtlupilav inşallah, duanızı eksik etmeyin tanımadığımız halde burda kan bağı varmış gibi dertleşiyoruz ne kadar güzel ❤️