Civeleksu Gokturkmom_ uygulamada 14 ama bence benim kızım çok dayanmayacak bu hafta kavuşacağız gibi hissediyorum😍🫶🏻
akkaya_1234 Gokturkmom_ son 124 güncük kaldı güzellikle kolaylıkla sağlıkla gelsin bebislerimiz bu ara şekerim yükseliyor nolur dua edin bebisime bir zarari dokunmasin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Meraklianne74 Sophisticated Benim de ilk ve kız.😊 Doğmuş bebeğiniz ALLAH bağışlasın. Küvözden çıktı mı oğlunuz?
isiksinem45 FatmaKurtulus94 Demekki hareketi nasıl aşırı mi hissediyorsunuz aceba sakın mi benim bebiş harekete göre sakın olacak gibi
Makbule_ Gokturkmom_ son 39 ama benek kanala girmiş erken doğum riskim var böyle olup gününde bile doğuramayan var mı 🤭
Aysegebes BenimBalBidigim perşembe günü muanem ama o zamana kadar dayanamayabilirim. Kasıklarım ciddi halde fena yani gece annem sesimi bile duymuş inliyodun diyo. Sürekli uyandırıyo dayanamıcam kadar şiddetlenirse beklemem perşembeyi ama beklicek gibi 😅😅 senin ki ne zaman???
BenimBalBidigim Aysegebes Sanki beni anlatıyorsun..😔 Benimde çarşamba muayenem bakalım doktorla ne karar vericez hadi hayırlısı hakkımızda 🥰🫶🏻🌸