FatmaKurtulus94 isiksinem45 merhaba yorumunuzu yeni gördüm. Benim bebiş baya hareketli çok şükür. Ama acıtmaya başladı artık😅
isiksinem45 FatmaKurtulus94 Acı bendede başladı canım hatta geçen gece gözümü kapattım tam uykuya dalacagim inada yapar gibi hareket ediyor bı an karnımı delip çıkacak sandim eşim uyudunmu aşkım dedi bende kuduruk oğlun uyutuyormuda uyyum dedim🤭🤭🤣
Gokturkmom_ Kocbuse65 Evet 😅 bu sıra hareketleri de bi değişti çıkmak ister gibi karnım bi sağ bi sol
Gokturkmom_ Kocbuse65 ya dün eşime aynı şeyi söyledim doktora kontrolde soralım diye dediğimden beri durmuyor gece zorla uyudum bilmiyorum arada çok az hissediyorum şuan biraz fazla hareketli 🙄
Kocbuse65 Gokturkmom_ aynen benimde aynı şekilde hareket ettiğinde sağlam hissediyorum bazen canımı acıtıyor ama sonlara yaklaşıyoruz artık normal galiba çünkü hep söylüyorlardı sonlarda hareketleri azalıyor diye
Gokturkmom_ Kocbuse65 2 3 gündür özellikle baya az hissediyordum ama normal galiba hiç hissetmediğim olmadı ama hareketlerde azalma var genel olarak :) bugünlük böyleyiz galiba bizde
Meraklianne74 Sophisticated Benim de ilk ve kız.😊 Doğmuş bebeğiniz ALLAH bağışlasın. Küvözden çıktı mı oğlunuz?
Sophisticated Meraklianne74 çok teşekkür ederim. Evet erken geldi minik oğlan. 32+4 te doğum yaptım. 20 gün oldu küvezde 1 2 hafta daha kalacak diyorlar. Durumu iyi çok şükür. Süt sağıp götürüyorum.