Nurpoyrz dilanbaydemir12 Ben normalde Adetim hiç ağrısız olurum.Kasık ağrısı olduğu için kendimden şüphelenmiştim
Patito__ ikiiPrensensAnnesi canim adetinr on gun varmis daha cokcok erken Erken gebelik testleri bile 6 gün kalaya kadwr sonuc verior ve erken gebelik testlerinin yanlis ciktigini çok gördüm ben bnlra guvenmiyorum Adetinize iki kala falan nornal kaset test yapin veya adet bekleyin İnşallah hayirlisi olsun
FatmaB_ ikiiPrensensAnnesi canım prodictor early al testini baya güzel bi test ben onunla öğrendim. Aynı senin gibi hayalet çıktı testim 16.6 çıktı değerim
FatmaB_ Eda75 ya hemşire gün içinde de çıkabilir dedi ama doktor da yarın e nabıza düşer dedi. Hiç beklemek istemiyorum 😌
FatmaB_ Eda75 ben acil de vericem diğerini bu kadar beklemeyim bari. Bir de haftaiçi grev mi ne varmış sanırım çalışmıcaklar öyle bir şey dedi doktor
Eda75 FatmaB_ hmm bilmiyorum ki canım öyleyse iyikide bugün vermişim ozaman 😅 ben daha kan vermicem Doktorum gerek yok kendini o psikolojiye sokma hamileliğini güzel geçir dedi
ikiiPrensensAnnesi Ama her markadan vermişim ve kaçtane oldu yalancı pozitif veriyolar ilk defa başıma geliyo r marka tek olsa anlarm dger markalarda yalancı pozitif veriyo ve olsam bile güvenmicm galiba artk
Eda75 FatmaB_ canım bende pazartesi kan vermiştim ya hatırlarsın beni konuşmuştuk senle benimde 70 e yükselmiş beta çok şükür 🥰🌸