Aydur_4242 Eri bizim son senemiz insallah eşim 6 yıldır burda jandarma valla en son arkadaşım gitmişti 750 demişti baya zaman oldu ama
Eri Semosla Evet biraz şana nasip işi kızlar biz sorunları şuan doktorlar buluyor diyor ama eskiden ne bu kadar sorun vardı neden test bilmemek bazen iyimi bilmiyorum cidden bilincede çok stres yapıp araştırırız
Eri Eri Şuan benim gibi amh düşük olup bilmeden hamile kalan vardır veya pcos olup. Hamile kalanlar çoğu bilmiyor bunu düşünüyorum cidden
Aydur_4242 Eri olmaz olur mu pcosu olup hamile kalan eltim var benim şans bunlar inşallah Rabbım sizede nasip eder
Semosla Eri aynen benim pcosum var hamile kalmamamda bir sakınca yok denilmişti en geç 6 ay içinde hamile kalırsın yoksa eşinle gel denildi infertiliteyi artıran bi kaç takviye ilaç kullandım 3.ayda hamile kaldım pek umudum yoktu şansıma diyelim
Eri Aydur_4242 Aa benimde eşim jandarmalarla çalıyor acaba tanıyorlarmı birbirlerini ama eşiniz sadece devrekteyse pek tanımaz asaiştemi
Aydur_4242 Aydur_4242 ummadığınız anda Rabbım nasip etsin allahim isteyen herkese versin evlat çok başka bisey sizde tadın inşallah strese sokmayin kendiniz rabbimin bildiği vardır hayırlısı olsun inşallah sizinde kucağınız dolsun
Eri Aydur_4242 Anladım benim eşim asayiş değil ama asayiş falan diye bahseder bizlere ne zor ya şimdide doğu yolu gözükür sizin az kalmış benim bu hiçbişey olmayan ildeki çabam inşallah kısa sürer çok yoruldum gerçekten elimi attığım yer boş kızlar ne doktor ne hastane inanın ölü gibiyim 1 aydır
Aydur_4242 Eri kara kara düşünüyorum doğuya nasil gidilecek ikinci çocuk yolda ama bi yönden de bu şehirden de sıkıldım ölü gibi hicbiseyo yok her sokak aynı caddeye cikiyo doktor desen öyle Rabbım yardımcımız olsun
Aydur_4242 Eri sıkma canını kac yıldır evlisin vardır rabbimin bildiği benim komsumda ugrasiyo iki yıldır evli pcos ve hormon bozuklu var enfeksiyonu var oda tedavi görüyor memleketine gitti orda tedavi görüyor artık buradakilerden fayda görmeyince
ilayda67 Aydur_4242 ilk gebeliğini orda yaptırdım detaylı çok memnunum yani 2.de özel level Hastanesi’nde yaptırıdm oda mecburiyetten doktor yoktu oda yani