KurabiyeninAnnesi123 Son 1 ayım kaldi hastane çantamı yeni tamamlıyorum simdi den hazırlayıp bebegin çantasina koysam sağlıklı olur mu yoksa doguma gidicegim zaman mı dezenfekte etmeliyim sezeryan doğum olucak 38 in içine alıcak doktorum
kindacute KurabiyeninAnnesi123 temiz biberon durduğu yerde mikrop üretmez güzelce kurutursanız, son anlara bir şey bırakmayın bence insan o heyecan ve telaşla bazı şeyleri unutabilir gibi geliyor
KurabiyeninAnnesi123 kindacute daha yeni hastane çantasini hazirladm benm eksiklerim var korse depend vs onlarin gelmesni bekliyorm korku heycan hepsi bir birine karıştı
KurabiyeninAnnesi123 Minigiim-vebenn52 ilk bebegimde mama biberon kullanmadim tutmadi cok şükür sütümde vardi bilgim yok biberon konusunda o yüzden sormak istedim kuzum😊
Minigiim-vebenn52 KurabiyeninAnnesi123 ben biberon götürmüştüm ama hemşire vermeyelim kaşıkla verelim dedi mama da istemedi sma kullanıyolardı ondan vermişlerdi ilk gece
kindacute KurabiyeninAnnesi123 evet aldıkça hem mutlu oluyorum hem bi korku sarıyor dediğin gibi. İnsan sanki beklenen gün daha çok yaklaşmış gibi hissediyor 🥹 karışık duygular