gozdeee_karaaa Merhaba kızlar betanın başı 0 olmayack değil mi benimde adetime 5 gün kaldı ama dün verdim 0.114 çjktı
GirlandBoy_Mom gozdeee_karaaa evet canım 0 varsa gebelik yoktur benim beta şuan 17 - 0.17 değil öyle düşün
Nilayy95 GirlandBoy_Mom sende yaz,benim hesaplamama göre 144 olması lazım ama benim doktorum dediki takılma böyle sayılara. 7 haftaya kadar bekle dedi 🙄
GirlandBoy_Mom Nilayy95 benim doktorumda 2 katı olsun yeterli dedi ilk başlar böyle olur sonra bidaha artar dedi bidaha kan vermicem kanama olmadığı sürece inşallah
Nilayy95 GirlandBoy_Mom değerim 1200 çıktı canım🌸 cuma günü gel keseye bakalım dedi . Daha bugün 4 haftalık oldum 🙄
Nilayy95 GirlandBoy_Mom canım ben ilişkiden sonra tam 9.gün flash ile tuttuğumda silik görünüyordu çizgi çıktı kan verdim adetime 6 gün vardı.28 ekimde Betam 18 çıktı, normaldede dün adet olmam lazımdı beta 1200 çıktı.
Nilayy95 GirlandBoy_Mom bugün 6.günü yani. İki gün arayla vermedim. Doktor durmadan kan verip strese girme demişti.
GirlandBoy_Mom Nilayy95 he anladım canım şimdi bende sandımki 2 gün arayla verdin ve yükseldi bi anda teşekkür ederim canım❤