Nurbozdag08 Kızlar genelde gece uyurken sancım oluyor karnımın alt kısmı ağrıyor bacağıma kramp giriyor. Sağa sola dönerken yaşıyorum çoğunluk bu durumu. 35+4 haftam. Normal deniyor ama Erken mi başladı acaba 38-39 a kadar bekler mi yoksa 36-37 de olur mu diye korkıyorum ☹️ ilk hamileliğim
melike180423 Nurbozdag08 bende de oluyordu su an 38+4 olduk daha da artti cogunlukla geceleri yalanci sancim oluyor 🥲
Adensu_ Bende ayniyim canim, bugun 35+4 olduk, geceleri uyurken dönemiyorum artik aniden agri giriyor korkuyorum dayanirmiyim 40 a kadar bilemiyorum😂 bacagimin arasida cok agriyor
Nurbozdag08 Adensu_ hareketleri az mı sizin ¾ saatte bir hareket ediyor Benm ama 5 dk tekmeden sonra duruyor genelde dayanıyor hep
1Cerenarslan1 melike180423 ağrınız çok fazla şiddetli mi acaba bide sol brl altimdan karnima doğru geliyor gece 11 den beri fazla şiddetli bi ağrı yaşıyorum 15 dk bir wc gidiyorum idrar için neyse dedim uyuyim geçer yok hiç geçmiyor kivraniyorum şiddeti de yükseldi gibi yatamiyorum daha bu yalancı sancı nasıl olabilir diyorum ilk doğumum suni ile başladı ama sanki böyle bi ağrılar yasiyodum onu da unuttum 2 sene oldu ama nefes aldırmıyor bu ağrı normal mi gerçekten
Nurbozdag08 melike180423 zaman geçtikçe artıyormuş Allah büyük artık ☹️insallah sağlıkla alırız bebişleri
Nurbozdag08 Muaz hareketleri nasıl Benm gün içinde az hareket ediyor sizin de öyle mi acaba günde 10 hareket sayıyorum ama gün icindr sessiz mesela gece hareketli hep
Muaz Nurbozdag08 bebeğin yeri daraldikca harekiti azalır benim bazen bir iki pıt yapıyor çok sakin bazı günler sanki karnimda huzursuz gibi çok harekletli ve hızlı 😆