Rojin__321 Ceren1996 8+5 haftalıkken gitmiştim ama bebeyim 6 haftalik çıktı gelişim geriliğinden ve düşük yaptım
Hka_hilal Ceren1996 ben hemen gitmiştim. 4. Haftaydı, doktorum ikl testleri yaptı. Sonra da ayda bir şekle kontrollere gittim. 20. haftada acil serklaj oldum, ondan sonra her hafta düzenli takip edildim. Son iki kontroldir 2 haftada bir gidiyorum
Cerenimoow Mucizemmm_ hayır görememiştim 1 hafta sonra görmüştüm bebeği 2 gün sonra da kalp atışını gördüm
sekerleme Mucizemmm_ bende henuz bebegi göremedim keseyi gördüm telaşla bir hafta daha bekliyorum 7+2den sonra falan gidicem ki net öğreneyim😭
qamze35 Ceren1996 ben hamileliğimi öğrendiğimde 7+4 teydim 😅 beta 10000 çıkmıştı kese bebek kalp atımı herşeyi aynı gün öğrendim🤭
deletedmom7263 Ceren1996 daha erken gitmeyin bence de o zaman gidin. Linçlemiyorum ama ögrenir ögrenmez gidenler misal 5. Haftada falan gidenler bazen keseyi görüp bebegi goremiyor ya da kalp atisini duyamiyor diye en bastan stres uzuntu yasiyorlar nomal olarak. Kalp atisi duymamasi o haftada normal ama ister istemez insan stresle bekliyor bir sonraki kontrolü. Ben de bilerek 6+6 da gittim. 6+3 cikti ultrasonda. Kalp atisini da cok kısık duyduk. En azindan icim rahat döndüm