Gizemmm-61 An itibariyle 37+3 , doğumlar ne zaman hanımlar , hazır mıyız ? Haftaya bu sabah doğumum olcak , şu son bir haftadır ben neden ikinci çocuğu yaptım pişmanlığı geldi
turkan403 Gizemmm-61 sağlıkla gelsin inşallah 🤲 bende üç gebelik olucak 22haftadayiz o pişmanlık bende de var 🤦 biri 4biri bir yasinda çocuklarım üstüne böyle sürpriz şeklide gebe kalmam hayatan soğumuş bitkin haldeyim Allah yardımcımız olsun
Papatyamm63 Gizemmm-61 al benden o kadar bende üçüncüsü hamileyim bidi 4 buçuk diğeri 2 buçuk şuan. 37+5 günlük olduk
Wg12 Gizemmm-61 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 Bizde an itibari ile 37+4 olduk Sabah doktor Kontrolümüz var alttan muayene olucam bakalm ne diycek En son bi hafta önce ilk nstye girdim hiç sancı çıkmadı tarihde belli olmayınca Çok Heyecan ve stres basıyor Ne zaman gelicek ne zaman doğum olucak nasl olucak kafam doldu
Papatyamm63 turkan403 bizimde 3 gebelik ve bendede var pişmanlik bizimde 4 buçuk. 2 buçuk ve şuan 37+5 günlük olduk
Gizemmm-61 turkan403 Allahım verdiğinin kolaylığını verir ama yaş aralıklarımız çok az nasıl baş edicez bilmiyorum
Mucize19 Ay Allah affetsin marul başlığını görünce aha şimdi biri marul yedim bebeğe zararı olur mu diye soran oldu dedim. Meğer marul bebekmiş😅
Papatyamm63 Gizemmm-61 benim yaşım tutmuyor bide özelde yapma imkanım yok pahalı devlet yapıyor ama yaş sınırı var