rumeysa_1c 35+4 haftalık hamileyim gün içinde sanırım kasilmam oluyor ilk gebeligim anlamıyorum aslinda ama bebek bir yerde sertleşiyor nefesim.daralıyor böyle sonra kasiklarima ağrı giriyor 1dk icinde oluyor bütün bunlar ne yapmam lazım
Wg12 rumeysa_1c aynı şekilde oluyor 34 haftada başlamıştı 37 deyim şuan hala oluyor doktora sordum Yalancı Sancı dedi Düzenli araliklarla Olmadığı sürece Yalancı oluyorlar Doğuma hazırlıkmış
Gamzecabuk rumeysa_1c bugün aynı şeyleri bende yaşadım regli sancısı gibi oluyor ara ara 33+5 oldum tekmeleri tam.mide kısmına denk geliyor nefesim kesiliyor uykularımı alamıyorum Hakkımızda hayırlısı 😀
Wg12 rumeysa_1c evet gittikçe dd artıyor haftalar azaldıkça Geçen gün 15 defa falan oldu saydım Toplanma ve kasılma Onuda söyledim doktor bişey demedi çünkü nstde sancı hiç çıkmadı Demek yalanciymiş Solda veya sağda karnım yamuluyor yükseliyor ve 30 sn kadar Kasılma oluyor Can yakıcı biraz Sonra geçiyor iniyor o yükselti
rumeysa_1c Wg12 ayni şeyleri yaşıyorum bende şuan çok canım yanıyor gerçekten en kötüsü de o nefes kesilmesi bence bu hafta nstye girecem bende bakalım ne çıkacak
Wg12 rumeysa_1c bakalm Bende birsz olsun çkar sancı sandm Ama hic ckmadi şaşırdım Alttan muayene yapacak yarn ne diycek merk ediyorum kanala girdigini soylemisti en son
Selva84 Wg12 kaçıncı haftadasınız . Benim 39+2 kasılmalar var regl ağrısı gibi ağrılar var ama yalancı belli ki . Acaba ne zaman gelecek yaaa halbuki 2. Gebelik ben erken gelir 40 I beklemez diyodum
Berfincicek 34+3 benimde aynısı bi tarafa toplanıyor orası sertleşiyor ve sanki karnım yırtılıyor gibi oluyo oraya dokunup ovalayınca yavaş yavaş geçiyor ama dakika başı tuvalete gidip bi damla idrara çıkmaktan çok yoruluyorum uykular haram oldu gerçekten ya
Seymansk 41+1 deyim kasılma var sancıya dönmedi bugün son muayene eğer bir şey yoksa ki öyle bir sancım yok büyük ihtimal yatış verecek suni sancı ile deneyeceğim