Umudumm Kızlarr 13+1 bugun doktora gittim yüzde 70 kız dedi. Çıkıntı felan göremedi. Böyle olup erkek olan var mı
Tugcecantfn Umudumm Vallah canm banada %75 kiz dedi Yarin kesinlesecek bakalim 17 haftalik olduk hala ogrenemedim ben
Sevdasoner Umudumm bana da 14 haftalıkken alttan Muayne etti %80 kız dedi bugün 16+4 teyim perinatologa gittim ayrıntılı ultrasonda baktı %100 erkek dedi pipisini de gösterdi 🙂)))
Tugcecantfn Umudumm 13 haftalikken oyle dedi canim bana su an 17 olduk Yarn kesinlesicegini gosterirse ogrenebilecegimi soylemisti doktorum
Umut Umudumm vaka ben beş qyina kadar hep koz dediler özele gittim erkek dedi şok geçirdim beli olmaz emin olmadan almayin
Aysenaz Bi yazıda okudum bebeklerin cinsiyeti 10.haftada oluşmaya başlar ve 12. Ve 13.haftada cinsiyeti öğrenmek için ultrasondan bakılabiliyormuş
Umudumm Aysenaz normalde herkes öğreniyor ama bazıları yanılıyo işte kendi doktoruma gidemedim dolu diye bu gittiğim doktorun ultrason cok kaliteli gelmedi bana belkide ondan göremedi tam
ipeksfr Banada çıkıntı yok belirgin olarak . Kız ihtimali yüksek dedi aynı hafta. Haber edin öğrenince lütfen😘
ipeksfr Umudumm aynen kendi randevum bidaha 20 şubatta. Şöyle 2 hafta sonra başka bi doktora gitsem mi diyorum merağımdan😆
Birprensesannesi_ Umudumm 12 haftalıkken rahatasızlandıgım için gittiğimde acildeki doktor erkege benzıyor dedı ☺ Bugun kontrolumuz vardı 16 haftalık olduk doktorum bak pipisine deyince şok oldum %100 erkek değişmez dedi oğluşumuz olacak ☺
Umudumm ipeksfr bende öyle başka doktora gittim bugun zaten meraktan ama göstermedi. Simdi başkasına gitmeyi düşünüyorum ama bi yandan da kızıyorum kendime😂
Umudumm Sevdasoner yok srtık ya nasıl oluyor anlamadım 😂 ne olursa olsun sağlıklı olsunlar inşallah 😍
Tugcecantfn Umudumm Aynen canm prensesim olacak 🙏💕💕seninde belli olur insallah saglikli Hayirli bi evlat olarakj
Umudumm Birprensesannesi_ hayırlı olsunnn gozunuz aydın ne güzel kesin öğrenmek keşke bende öğrensem 😍
SEVDAhira Birprensesannesi_ bebişin erkek mi hadi canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin 😊