Es_fa Kızlar ben 27 ohaftalık olacağım yakında aşırı iştah artması var. Tatlıdan tuzludan sürekli bir şey yeme ihtiyacı geliyor. Kalan kısır vardı kalktım onu yiyorum. Yani durduramıyorum normal mi
Aysezey Es_fa normal 😅 bende şimdi onunla ilgili post açmıştım dayanamayıp her şeyi yemek istiyorum. Dezavantajım şu ki daha 12 haftalığım alacağım kiloları düşünemiyorum 😓
Eldgrn Es_fa çok normal başından beri öyle bir istahim vardı ki yengem artık Elif nasıl yiyorsun hiç mi midene dokunmuyor bu kadar şey derdi kendisi hamilelikte az birşey yese rahatsizlanirdi o yüzden ağzı açık izlerdi sasirirdi. Yiyebiliyorsaniz yiyin valla afiyet bal şeker olsun. Öyle ki doğuma gireceğimin gecesi çiğ köfte gommüşüm 🤣 hiçte pişman değilim yiyememek daha kötü. (+27 ile doğurdum orası ayrı) 😁 Yiyin gitsin iştah varken
Nilbebek27 Es_fa çok normal bende 28 hafta canım herşeyi çekiyor sofradan yeni kalksam bile aç gibi hissediyorum o yüzden diyorlar sanırım 7aydan sonra daha da dikkat etmek gerekiyor diye :)
MorKelebek54 Es_fa bende hamileyken sizin gibiydim, surekli bisiler yiyodum yani agaim bos durmuyodu. Derler ya iki kisilik yiceksin diye hurafe tabi bu da😂 ben gercketen iki kisilik yiyodum 😂🤦🏻♀️ hamileligimin en basindan dogum yapana kadar boyleydim valla
aybike-21 Aysezey Öyle devam etmiyor paniklemeyin. Şu an hormonlarının hızla değişiyor ve bedeniniz buna adapte olmaya çalışıyor. İkinci tremester daha durgun geçiyor. 😂
Aysezey aybike-21 ilk gebeliğimi tamamen unuttum gerçekten ne nasıl oluyor hiç bilmiyorum şuan 🤭 ama inşallah adapte olur bedenim 😅🤭 teşekkürler bu arada 🧡
Bebisiminannesii Yeni 21 haftalik olduk, istahim bikac gündür acildi , henuz 1 bucuk iki kiloya yakin almisim. Ama boyle giderse cok kilo alirim diye korkuyorum, bu kez 10 kilodan fazla almak istemiyorum. Onceki gebeligimde 18 kg aldim
Sellennns Es_fa bende 24 haftalık gebeyim çok acıkıyorum bir iki haftadır böyle oluyorum öncesinde böyle değildim 😀