petunya55 Anlamı ( cennetteki en Güzel melek ve ay parıltısı)Şükür seçebildikk peki sizler kız bebiş anneleri? Nasıl ismimiz sizinkiler nedir
bereninannesiiiii petunya55 çok güzel benim bir kızım var adı beren, şimdi ikizlerim olacak bir kız bir erkek isimlerini Halit ve Elif düşünüyorum 🫠
yamanls petunya55 bende kızıma ayliz ismini koymuştum ama 26 gün sonra melek oldu maalesef.. şimdi yine kızıma hamileyim aynı ismi koymayı çok istiyorum 🥹
Busedeveci petunya55 Kızım olsaydı kesinlikle Ayliz koyacaktım. Anlamı da seslenmesi de çok güzel bir isim. Oğlum olacak Allahın izniyle. Sağlıkla gelsinler 🌸🙏
brnaksyince petunya55 benim bebeğimin ismi de Ada 💗 çok yakıştırıyorum kendisine ismini, söylemesi de güzel, ayliz ada çok uyumlu olmuş 🌸
Begm_01 bereninannesiiiii bende sağ cinsiyet bilmiyoruz eşim evlenemeden önce derdi babamın adı olsun Halit daha bir şey diyemiyorum erkek Halit can olacak sanırım
petunya55 bereninannesiiiii berende çok güzel bence 💕 saglıkla büyüsünler ya hemde ikiz maşallah çok kıymetli hepsi 💘inş içinize sinen olur sizinde 😍
ozlemdran 20+3 ’te yiz kızım olucak ama hala isimler konusunda cok kararsızız İcime sinerek isim beğeneniyorum önerilere açığım🫶✨
bereninannesiiiii Begm_01 benim de eşimin dedesinin adı ve sevgilikten beri istiyordu ben de Halit koyacağım nasipse 😂
NNanelimonn Çok beğendimm çok güzel 😍 benim kızımın adı da Eliz Ada 🥰 sağlıkla büyüsünler inşallah 💕🙏🏻
alev- bende işim konusunda çok çok kararsız kaldım. Haftadayım ve halen karar veremedik. Önerileriniz varsa çok sevinirim ❤️🫶 Hem çağa uygun hem de anlamlı olsun istiyorum
yamanls petunya55 gebelik tansiyonu nedeniyle 31 haftada doğum yaptım bebekte gelişim geriliği vardı 26 gün yaşadı 😢
petunya55 Busedeveci amin inşallah hepimiz saglıkla kavuşalım bende çok sevdim sanırım netleşti artık hep sevmişimdir ada ismini💕
Mucize19 Adıyla yaşasın inşallah güzel isimler. Benim kızımın da isimleri cinsiyetini doktor söylemeden kız olduğunu hissettik hemen ismini bulduk netleştirdik. İsim derdimden çok şuan bir an önce aylar çabuk geçsin derdindeyim. Çabuk geçer mi bu aylar 🙄🥰🌼