Dilo_ss nisanela hiç korkma bej çok gerildim çatı muayenesinde ama hiç korktuğum gibi bisey olmadı abartılı bi durum yok parmakla muayene gibi bi nevi
basakc36 nisanela acı eşiğine bağlı sanırım canım. Ben tam anlamıyla yaptıramadım mesela çok kastım kendimi çok rahatsız hissettim canım yandı. Kasmasan rahat olur diyorlar. Tabi herkes bir değil sizin ki belkide çok güzel geçecek inşallah öyle olur 😇
Zuluss nisanela bana kızımda sancım vardı altdan bir alet soktu makas gibi aralanıyordu acıdı ne yalan söyleyim😭açıklığa öyle bakıyorlar sanırım şimdide oğluma. Hamileyim az kaldı benimde yine korkuyorum
Ilkuss nisanela beni de çok korkutmuşlardı yok elini sokuyo kolunu sokuyo çok acılı falan filan benimde canım çok tatlıdır yani inanın ilişkiye girmekten daha kolay bişeymiş hiç kafanıza takmayın bir dk bile sürmüyor zaten
14022024 Zuluss sizin söylediğiniz spekulum denilen bir alet normalde smer testi alırken o aleti kullanıyorlar sizde neden açıklık için kullanmışlar anlamadım açıklığa parmak ile bakıyorlar aslında
Turunculu Zuluss geçen banada açıklık varmı diye baktılar o aletle , basbas bağırdım. Aşırı acıdı, doktor sen nasıl doğurcan diyip durdu 🫠
prens_prenses_annesi Ilkuss yok boru sokuyo tobe yarabii kol sokuyo nedir yaa 😂😂😂😂 bunu soyleyenler bnce normal dogum yapmamis insanlar
prens_prenses_annesi nisanela smdi soyle 2 parmakla bakilan bisey fakat kendini kasmaman gerekiyo ki biz oraya yattimizda bu mumkun degil ister istemez kasiyoruz kasincada aciyo ama kasmassan acimiyo oglumda cati muaynesinde kasmamistim ama dogum aninda yaptiklarinda agridan kastim icin cok canim yanmisti kizima hamileyim erkek baktigi iicn rahat dgildim yine kastim kendimi acidi yani rahat birkman lazim kndini
Ilkuss prens_prenses_annesi hahhahahah nasıl bişey yaşadıysa kol gibi gelmiş sjsjsja evet doğru bildiniz bu arada 😂😂
anonim05 nisanela çatı ile açıklık muayenesi aynı mı bilmiyorum ama 25 haftalıkken kasılmam var diye devlet acile gittim orda ilk alttan parmakla baktılar canım aşırı acıdı sanki iki parmak değilde kolunu soktu hiçte kasmamıştım kendimi sonra 28 haftalıkkrn bir daha gittim 2.de ne yaşayacağımı bildiğim ve bu muayene olduktan sonra erken doğum yapanların hikayesini okuduğum için korktum kastım kendimi bu daha çok acıdı en son 35+6 nst sancı çıktığı için açılma var mı diye kontrol ettiler haftam büyük olduğu için korkmadan yattım hiç kasmadım kendimi ama ebe o iki parmağı soktukça ben sancıyı belimde ve kasıklarımda hissettim o iki parmak oldu sana bacak diyim korkutmak istemem ama çok çok acıdı kişiden kişiye değişiyor bence acısı bilmiyorum ya da bilmiyorum eşim yanımda değil 8aydır ilişki yok ondan mıdır bilemedim yani
Nazsuuu anonim05 bence de kişiden kişiye değişiyor ama bı anda sokmaları acıtıyor aslında ben ilişkiye girdiğimde bile eşime yavaş yavaş yapmasını söylüyorum ki acımasn başta bende de 1 hafta içinde 4 defa bakıldı acıdı ne yalan soylim
beyza36 anonim05 kolunu sokmamışsa sanki kolunu soktu demeyin Allah aşkına . Muayene olmayanları korkutuyorsunuz daha çok kasıyorlar . Bu deneyiminizin bize ne faydası olabilir .
maristar3440 anonim05 merhaba beni de 25 haftalıkken açıklık baktılar aşırı ağrım oldu 1 gündür de devam ediyor sizin de devam etmiş miydi böyle sızlama hissi😢
Gizemarslann nisanela korkulacak bişey değil aslında, bende böyle düsünmüstüm kendinizi kasarsanız acı hissedersiniz ama muayene sırasında derin nefes alın, önemli olan gerçekten nefese odaklanmak dogumda da cok ise yarıyor, zaten 1 dakikalık bir durum