bky7 Arkadaşlar 28. Haftama girdim ancak 25 ten sonra sol bacak yanı vajina arası kemiğim mi desem vajinam mı tam anlayamadığım o ara kısım yatarken dönerken kalkarken her harekette çok ağrıyor magnezyum yazdı doktor ancak geçmeyecek gibi sizde de böyle bir sorun oldu mu
Kaderkks bky7 Ya benimde öyle çok fazla ağrım var yürümekde zorlanıyorum bazen kaç haftadır magnezyum kullanıyorum ama ağrım geçmedi
Maviyesil0 bky7 özellikle pantolon giyerken ayağı az da olsa kaldırmayı çalışırken ağrısı çok oluyor bende 29 haftalığım 😔
Fyz_a bky7 bende de oluyor bazen hafifliyor tam gecicek heralde diyorum sonra ki gun tekrar fazlalasiyor normal diyorlar ama bilemiyorum insallah normaldir
glycnkrt bky7 31+2 den bildiriyorum maalesef hala geçmedi üstüne kaburga sırt ağrıları eklendi 😪 aksak aksak yürüyorum.
Melismelo Catı/ pelvik ağrısı ilk gebeliğimde doğuma kadar yaşadım malesef pek bi caresi yok onun idare edicez artık, şimdi yine hamileyim yine haftalardır o ağrıyo cekiyorum 34. Haftama geldim yapıcak birşey yok az kaldı
ozgmom bky7 Bende 20. Haftamdayım iki gündür benimde sağ bacak arası ağrımaya başladı ama hareket ettikçe oluyor. oturunca sıkıntı olmuyor çok bir ağrı değil ama insan tedirgin oluyor yinede
Aslanmom1 bky7 33 haftalığım daha da yoğunlaştı. Özellikle üstümü giymek için bacağımı kaldırdığımda çok ağrıyor az kaldı diye telafi buluyoruz artık
smyr18ysf Kızlar bende aynı durumdayım. Vajinal varis ağrısıdır o. Çok küçükte olsa çok ağrı yapıyor. Benim varislerim büyük bide çok canım acıyor
Asli98- bky7 30. Haftadayım benimde öyle vajina da ağrı sızı oluyor bazen bacağımı kaldıramıyorum dün doktor kontrolünde sordum bebek baskı yapıyor aşağıya normal dedi bende magnezyum kullanıyorum ama malesef geçmiyor
Bensuy bky7 28. Haftadayım 18den beri ağrıyor son 2 haftadır alıştım artık bu ağrıyla yaşamaya çok takılmıyorum 😬 magnezyum iyi gelmişti bana heralde doğuma kadar devam eder ama ağrılar herkesin vucut yapısı farklı oluyor
sevdaari Kızlar şu an aynı durumu ben de yaşıyorum. Doktorlarınız ne dedi bu duruma. Erken doğum gibi bir sorun değil dimi. Durumunuz nedir