babyiscoming_ Ayse0575 mcd bag sayfasından aldım aşırı güzel ve büyük hem tasarım olarak hem kullanış olarak kesinlikle o sayfaya bir bakın derim
babyiscoming_ babyiscoming_ Ayse0575 Bu angel modeli set halinde içinde alt açması var, bebek arabasına takma aparatı var. Zincirli olan küçük çantada biberon ve soğuk/sıcak taşımak için. Ayrıyetten çantanında termal gözü var. Yan gözünde kolay ıslak mendil alma özelliği var. Bide en sevdiğim yanı çantanın en altına koyulan eşyayı kolay almak için ayrı bir göz var orayı açıp en alta koyduğunuz eşyayı kolayca alabiliyorsunuz ben çok sevdim özelliklerini ve gerçekten kaliteli
Kuzucukno2 Ayse0575 mcd bag bebek çantasından aldım çok büyük ve çok ağır içine bişey koymasaniz bile taşıması zor. Bir sürü gözü var ve geniş bu açıdan iyi ama bu kadar ağır çanta beni çok zorladı. Sonra gittim önünde 2 gözü olan içi de 2 gözlü olan yanlarında cebi olan dümdüz sırt çantası aldım oh dedim😄
numix Ayse0575 Ben görüntüsüne bakarak aldım daha çok. Kaba anne bebek çantalarını sevmediğim için sportif bir model aldım. Bir sürü gözü var, biberon termal gözü var, bebek arabasına asmak için aparatı var. Bunlar önemli olabilir
Ayse0575 @“Kuzucukno2”#p34512663ok büyük bi şey istemiyorum bende orta boy olsun hem çocuk hem çanta ağır olur diye düşünüyorum
Kuzucukno2 Ayse0575 evet kesinlikle öyle ağır ve büyük bir şey almayın zaten eşyaları küçücük her türlü sığıyor
33lif Ayse0575 aslında küçük gibi dursa da içine dünyaları aldı hastane çantasını hazırlarken de onun da içine kendi dependlerimi, bebeğin tüm bezlerini, alt açmaları, ıslak mendil ve pamukları ve süt sağma makinesiyle biberon vs leri koydum hepsi sığdı 🥰