gunesinannesi__ Ben 3 bucuk aylık bebeğimi ana kucağında sallayıp uyutup besigine alıyorum kızlar ilerleyen aylarda ana kucağına sığmadığında nasıl uyur merak ediyorum sizler nasıl uyutuyorsunuz
bahardaa gunesinannesi__ ilk aylar emziriyordum uyuya kalıyordu , sonra emmeyi bıraktı desteksiz yatırmaya başladım emzik kullandım daha sonra 1 yaş atağı diş ayağa kalkma daha hareketlenmeye başlayınca kendi kendine uyumayıp oyum yapmaya başladı bende ayakta sallamaya geçtim 😅
Aylaninannesi123 gunesinannesi__ belli bir rutinimiz var onları yaptıktan sonra yataklarına yatıyorlar bende yanlarında ninni söylüyorum uyuyorlar.
ikibaloglanannesi İlk aylar sallanır ana kucağında uyudu Sonra ayağıma aldım 5.aydan sonra öyle uyuyordu. 18.ayda sallama işini bıraktık kendi kendine uyuyor artık şu an 21 aylık Size tavsiyem ayağınıza almayın çabuk alışıyorlar
Rumeysaeliz ikibaloglanannesi evet yaa ayağıma alıştı 2 yaşında kızım ayağıma yatıyor anne piş piş diyor
ikibaloglanannesi Rumeysaeliz benim ayaklarım ağrıyordu artık sallamaktan. Heleki ağırlaştıkça çok kötü oluyor. 18.ayda bıraktırma nedenim alışkanlık yapmıştı artık ayağımdan indirince uyaniyordu Şu an ikinciye hamileyim ayağıma ne olursa olsun almayacağım ders oldu😌
Rumeysaeliz ikibaloglanannesi ayyy bende ikinciye hamileyim ayağıma almayacağım çok zor oluyor alışınca sağlıkla gelsinler inşallah 💞🤲