afra119- Kızlar aşırı kabızlık yaşıyorum ikinci gebeliğim, ilkinde de yaşamıştım ama bu kadar değil, bunda daha fazla 😑 Varmı sağlıklı çözüm bulanlar? doktoruma gidince de soracam
Ervaidil afra119- şurup veriyorlar duphaloc ama bana mısın demiyor tavsiyem lavaboya çıkana kadar ekmek yeme makarna tarzı yani hamur asla yeme 🤦♀️ çok çabuk kilo alırsın o kabızlıgı çok iyi biliyorum ilk defa hamilelikte yaşadım 🤦♀️
Femay afra119- bamya yemeği, kayısı hoşafı, probiyotik yoğurt, bol su canım bol boş tüket bir şeyin kalmaz inşallah 🌺
MERVEE2253 afra119- magnezyumu sabah akşam olarak kullanıyorum. Doktoruna danış mutlaka ben yolu böyle buldum ve acayip rahatım artık
MERVEE2253 afra119- doktorun vermedi mi magnezyum? İlk gebeliğimde de kullandım. Verdiği vitamin takviyelerinden biri. Kesinlikle iste o zaman. Sağlık ocağında da yazdırabilirsin. İlk öğrendiğim günden beri kullanıyorum.
Guzelanne56 afra119- kuru dut suyu kaynattım içtim üç gündür çok rahat lavaboya çıka biliyorum günde iki kere gerçekten çok faydalı